Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tegnap rendeltem ebay-ről,...

Tegnap rendeltem ebay-ről, viszont mára törölte magát az eladó. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az eladónál ma azt láttam, hogy "No longer a registered user". Viszont nem kaptam arről levelet, hogy törölték, vagy törölte magát.

Most ez azt jelenti, hogy átvertek? Hogy tudom visszakérni a pénzem?

Nagyon köszönöm a segítségeket!

2015. szept. 14. 21:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Paypallal fizettél? Indíts egy refoundot.
2015. szept. 15. 07:50
 2/3 anonim ***** válasza:
78%

Tobb100ezren regisztralnak es torlik magukat eBayen naponta, gondolod mindenki kap egy ertesit, hogy xyz torolte magat? Ugyanmar.

Fel lett adva a cucc? Bejelentkezel, van kis sarga boritek a termek mellett? Ha van, mit ir, mennyi az erkezesi ido?

Ha nincs boritek, open case.

Ha van boritek, akkor addig varsz, ami az "estimated delivery" es ha nem jott meg, akkor utana open case.

2015. szept. 17. 20:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Na köszönöm szépen a szépen nektek, azóta nyitottam egy ügyet és visszakaptam a pénzem. Ezentúl nagyon megnézem, hogy kitől rendelek.
2015. szept. 24. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!