Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebayen rendeltem valamit, de...

Ebayen rendeltem valamit, de egy hét elteltével még nem küldte el az eladó. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Ki is fizettem, de időközben törölte magát az eladó, így fel sem tudom vele venni a kapcsolatot. Szeretném vissza kapni a pénzem, tudom hogy van ere lehetőség. Mit kellene tennem?

2015. jún. 23. 08:29
 1/5 anonim ***** válasza:
paypal claim
2015. jún. 23. 08:38
 2/5 anonim ***** válasza:
A rendelésed alatt ott van a várható szállítás.Szinte biztosra veszem,hogy nem 1 hét.3-4 hét szokott lenni.Ha Európából rendelted akkor is 10-14 nap.Várd ki a leírt szállítási időt,utána tedd meg a szükséges lépéseket.
2015. jún. 23. 09:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha törölve lett, akkor egyből eszkalálhatsz eBay felé, nem kell megvárni, amíg letelik a szállítási határidő.
2015. jún. 23. 11:30
 4/5 anonim ***** válasza:
kérdés, hogy belőtte e, hogy "shipped"? ha nem, akkor mehet a case és szinte azonnal vissza is kapod a pénzed.
2015. jún. 23. 11:36
 5/5 anonim ***** válasza:
eszkalálhatsz - uristen ilyen szo letezik???
2015. jún. 25. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!