Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi spórolt pénze van a...

Mennyi spórolt pénze van a családodnak?

Figyelt kérdés
Nem vagyok se KSH-s, se NAV-os, csak kíváncsi vagyok másokhoz képest hogy állunk :D
2015. aug. 31. 21:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mennyire lesznek őszinték mások, mert én tudom milyenek sokan, akinek van pénze az is panaszkodik, de azért elrepül nyaralni.

Nekünk eléggé be van osztva pedig nincs hitelünk, 5-6 éve nincs spórolt pénzünk,nem szórakozunk, turis ruhákba járunk, a kaja amire odafigyelünk hogy ne gay kaját együnk.

2015. aug. 31. 21:31
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Azzal kellene kezdeni, hogy nem másokhoz hasonlítod magad. Attól neked jobb lesz vagy rosszabb, ha azt írja itt a többség, hogy több pénze van mint neked?! Kétlem, hogy jobb lenne!
2015. aug. 31. 21:35
 3/8 anonim ***** válasza:
88%

0Ft

Sajnos évek óta nem tudunk félre tenni, pedig nem élünk extra igényekkel.

2015. aug. 31. 21:39
 4/8 anonim ***** válasza:
27%
Így mégis mi a franc közöd van hozzá? Egyrészt, másrészt mit segít rajtad, ha valaki azt írja, hogy 0, 100, 100000 vagy 10-20-50 millió forint? Szerintem semmit.
2015. aug. 31. 21:45
 5/8 anonim ***** válasza:
60%

Lakástakarékba 2 milliót raktunk be eddig , ezt fizetjük még 3 évig, havi 25 ezerrel.

Készpénzben jelenleg kb 300 ezer, amihez nem nyúlunk soha, ehhez minden hónapban rakunk 10-15 ezret.

Sokat utazunk, idén 2x voltunk külföldön, jövőre is lefoglaltam már 2 utat, erre elég sok elmegy. Én sokat költök illatszerekre, a férjem meg ruhákra ill. focira. Úgyhogy jóval többet is elrakhatnánk, de annak se lenne értelme, ha magunkra semmit nem költünk. Káros szenvedély (cigi, pia, kávé stb.) nincs.

Én elégedetlen vagyok, sokat agyalok, hogy lehetne több-jobb a helyzet.

22N

2015. aug. 31. 21:45
 6/8 anonim ***** válasza:
65%
4es: Pisztolyt szegezett bárkihez, hogy válaszoljon? Istenem ezek az örök kötekedők.pf
2015. aug. 31. 21:49
 7/8 anonim ***** válasza:
60%

Nekünk sincs megtakarításunk :(

Ez van, ápolónői és mentős fizetésből nem futja. Ráadásul mivel anyósom hozzánk van bejelentve, és baromi magas a nyugdíja, a lányunk kollégiumot sem kapott, fizethetjük az albérletet Bp-n.

Nem panaszkodom, mert nem nyomorgunk, annyit osztunk be, amennyi van. Élnek azért nálunk sokkal szerényebb körülmények közt is emberek.

2015. aug. 31. 22:08
 8/8 anonim ***** válasza:
45%

Összesen 53 millió

Ingatlan: kb 250-500millió= 6ingatlan budapest külvárosában

2015. szept. 1. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!