Internetes csalás áldozata lettem! A jófogás.hu-n elcseréltem aaz uj 65 ezer ft os telefonom egy xbox360 ra én korrektűl feladtam viszont cserébe egy könyv nagyságu dobozt kaptam üresen! Mit tegyek? érdemes perelni?
Üzenetekkel,levelekkel tudja meg ott a címe a srácnak,bizonylatok mit küldött,és kitől jött a doboz rajta a cím.
Nekem a facem törték fel,IP címet megtaláltam honnan lépett be(IT-s vagyok szal nem volt nehéz),feljelentettem,de lezárták a nyomozást holott mondtam meg vannak az írásai amit a nevemben küldött IP-cím,fel is vette jegyzőkönyvbe a barom rendőrnő.
Ennyit ezekről.
Ilyen esetben szépen elkezdik a nyomozást,mert ez a dolguk,ne én mondjam már meg ezt tanulta csinálja.
Én se kérdezem meg a munkámban,hogyan találjam meg a szoftverben a hibát ez kb. olyan.
Ez a dolgom nekik az,csinálják akkor,de helyette semmit se csinálnak az égvilágon semmit.
#14,20.
Azért mondjuk az, hogy én 300 ft-ért vettem egy kis kézi kazettás magnót meg az, hogy a kérdező 65 ezeres telefont cserélt, szerintem nem egészen ugyanaz a kategória... Ráadásul én 9 évvel ezelőtt szaladtam bele ebbe, de akkor még a netes adásvétel korántsem volt ilyen ismert, fejlett.
De ha Neked ez örömöt szerez, degradálj (lenéz, leszól) csak másokat, legalább mára már jó napot szereztem Neked :-)
Üzenetekkel,levelekkel tudja meg ott a címe a srácnak,bizonylatok mit küldött,és kitől jött a doboz rajta a cím.
Továbbra is érdekel: ezek mit bizonyítanak? Mert azt nem, hogy üres volt a doboz.
"pénz vagy börtön egyéb birság az ügy végén! "
Majd ha ténylegesen kap valamit az elkövető, téged meg kártalanít akkor örülj. Addig csak reménykedhetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!