Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Eladtam valamit, es az nem...

Eladtam valamit, es az nem mukodik a vevonel, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nos, eladtam egy videokartyat (MSI R9 280x) a hardverapro oldalon. A termek gariskent volt meghirdetve, mivel en is hasznaltan vettem, azt mondtak van ra garancia, papir is van rola, csak nem jartam utana. A vevo melegedesre panaszkodik. Nalam tokeletesen mukodott. Azt akarja, hogy vegyem vissza, de mar nem tudom, mert megvan az utodja. Utana olvastam, hogy elvileg 8 napig visszakell vasarolnom, ami mar letelt, meg az maganszemelyekre amugy sem vonatkozik, de o azt mondja, hogy 1 evig vissza kell vennem. Garanciaztatni nem tudja, mert mar nincs meg a doboza. Nincs sok ertekelesem, de mindenki szerint korrekt elado vagyok.

Nos, akkor mit tegyek?

A valaszokat elore koszonom!

2015. aug. 26. 10:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

# 10/10 Időpont ma 18:50

Akkor mond meg neki, hogy vigye be a Ramirishez, nem kell telefonálgatni. Ha a dobozt reklamálják akkor forduljon a fogyasztóvédelemhez, ugyanis az nem kell, a kártyán is lennie kell gyári számnak.

2015. aug. 26. 18:56
 12/15 A kérdező kommentje:
De ennek bonyolult a garanciaja, mert allitolag vettek tobb db kartyat a papir szerint, es egy mar volt garanciaztatva, es cserebe kapott egy masik kartyat qmin mar mas sorozatszam van.
2015. aug. 26. 21:33
 13/15 anonim ***** válasza:

# 12/12 Időpont ma 21:33

Ilyen nincs. Ha nem ezt a kártyát garanciáztatták, akkor ott a papír a garanciára. Ha meg ezt, akkor a cserélt kártya sorozatszámának kell ott lennie.

2015. aug. 26. 21:43
 14/15 A kérdező kommentje:
Hat akkor nem tudok mit tenni, mint hogy fizetek.. A valaszok alapjan legalabbis nekem ez jon le! De azert koszonom mindenkinek!
2015. aug. 26. 22:13
 15/15 anonim ***** válasza:

# 14/14 Időpont ma 22:13

Ha ott a kezében a garanciapapír akkor szépen intézze el magának. Nem kell fizetned. Ha lerázzák a sorozatszám szöveggel, akkor forduljon a fogyasztóvédelemhez.

2015. aug. 26. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!