Szerintetek mennyire gáz ha most még így gondolkodok?
Figyelt kérdés
Húszas éveim elejében járó fiatal vagyok, és per pill nem ilyen "klasszikus célok" vannak kitűzve elém. pl megszerezni a jogsit, amire azért nem látom értelmét pénzt költeni, mert a családba nincs kocsi, így max kitehetném a polcra mutatóba. Lakásra meg még 20 évig verhetném a fogamhoz a garast, mire össze hoznám az árát. Sokkal inkább érdekelnek pl a sórakoztató elektronikai kütyük, amiket a szüleimtől nem kérhettem míg nem volt keresetem, mert elég rosszul álltunk anyagilag. Ezen kívül még az is mozgatja a gondolatom, hogy a közeljövőbe elmenjek egy trópusi utazásra. Ami szintén elképzelhetetlen volt, amíg anyagilag a szüleimre voltam utalva.2015. aug. 23. 18:06
2/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz.
Nincs ezzel semmi gond.
3/4 anonim válasza:
Az elektronikus kütyük az nagy probléma és felesleges hülyeség, a trópusi utazás meg a lehető legjobb ötlet, életre szóló élmény amit senki nem vehet el tőled. Én az egész életemet/pénzemet az utazásnak rendeltem alá és megérte.
4/4 anonim válasza:
Nincs ezzel gond. De mi akadályoz meg abban, hogy félre is tegyél a hosszútávú céljaidra, és magadra is költs? Gondolom, ha rosszul álltatok és dolgoznod kell, nem lehet olyan hű de sok megtakarításod. Szerintem a kütyük meg az utazás mellett az is jó érzés, ha tudod, hogy a váratlan dolgokra is felkészültél pénzügyileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!