Iphone 5s-et szeretnék venni zsebpénzből de az apám adott egy ajánlatot. Kikérhetem a véleményeteket? Köszönöm.
Hülye lennél nem az 1 milliót választani. hosszútávon sokkal jobban jössz ki belőle.
+ ha nem is kocsit veszel, hanem az egyetemet/fősulit végzed el belőle, úgy, hogy tanulás mellett nem mosogatásból kell összekaparnod a kajára valót.. akkor meg mindenképp csak nyerhetsz.
Telefon 2 év múlva úgyis elavult vacak lesz!
én minden évben megveszem a legújabb iphonet 220 ezerért, de szerintem fogadd el apukád ajánlatát, én ezt tenném a helyedben
:)
Igaza van apádnak, próbál az ésszerű gondolkodásra tanítani éppen...
Ha jól értem azt ajánlotta, hogy bedobja neked mindennek a felét, ha ésszel költekezel és te is spórolsz. Ezt én egy nagyon jó dolognak tartom.
Ne foglalkozz azzal, hogy kinek milyen ájfónja van. Alig jobb, mint egy 50e-s készülék, főleg, hogy gondolom neked kb. netezni meg telefonálni / sms-ezni kell...
Én már évek óta csak kínai telefonokkal nyomom, semmi gond nincs velük és töredéke árba futnak, mint a top márkás telefonok.
Én is elfogadnám, legfeljebb egy kicsit alkudoznék, hogy egy jobb készülékhez még hozzátennél. Mondjuk te 25-30e-et ő meg 50e-et. 80e-ért már nagyon jó készülékeket lehet kapni. Csak ne samsungot vegyél. A huawei-ek tényleg jók mostanság, vagy a xiaomi-k.
Amúgy én 18 évesen nem autóra költeném a pénzt. Az autó az egyik legfeleslegesebb dolog egy 18 évesnek. Legfeljebb felvágni jó, abban a korban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!