Vateráról mi a véleményetek? Itt csupa rosszat olvasni róla!
Érdekes, eddig 1 db csalóval nem találkoztam jofogason, vaterán viszont annál többel. A fszom se fog kiadni háromszor annyi árat valamiért, mert a sok dinka fellicitálja. Lepontozni pedig én is tudok, rögvest be is mutatom.
Utánvéttel való küldésről lefogadom, még a világon senki nem hallott, ne adj'Isten személyes átadás-átvételről, ezek ugye a Sátán műve...
" Utánvéttel való küldésről lefogadom,
még a világon senki nem hallott,"
Te meg át nem vett utanvetes csomagrol nem hallottal.
" Akkor visszaküldik a feladónak, és
senki nem rövidült meg."
Ahha, csak a felado...
14-es, az utánvét tényleg nem megoldás. Rendszeresen adok-veszek a vaterán, soha nem küldök utánvéttel. Nekem nem hiányzik, ha valami unatkozó idióta miatt utaztassam a saját költségemen a termékemet az országban. Ugyanis ha nem veszik át, az utánvét díját bukod. Vagy te előre utaltatod a vevővel külön a szállítási díjat?
Nagyobb értékű cuccokat személyesen érdemes átvenni, ehhez nem árt, ha az ember budapesti. Ha meg nem, akkor vállalhatja a kockázatot előre utalással, vagy nincs üzlet.
Nem értem, az az illetőnek miért lenne buli, ha nem veszi át a terméket amit megrendelt? Ebben hol a csalás? Mi a haszna belőle?
Ha kis összeget se utalnék előre, mert az a pénz is hiányozni fog valahonnan ha átráznak, nagyobb összeget mégúgyse. A vége azlesz hogy se pénzt,se terméket nem látok, a policájok meg szokás szerint szarnak egy jó nagyot az egészbe.
" kis összeget se utalnék előre,
mert az a pénz is hiányozni fog
valahonnan ha átráznak"
Neked hianyozni fog? És az eladonak nem fog hianyozni a postaktg?
Kétszer számlázták ki ugyanazt a két hirdetést, amit feladtam. Ugyan befizettem a másodikat is, de szeretném tudni miért
kellene kétszer fizetni ugyanazért. A fogyasztóvédelmi felügyelőség felé már fogalmazom a levelemet, mert e-mailben megvan az
első kifizetés és az ügyvédemmel is felveszem a kapcsolatot, mert ez skandalum, rablás, az emberek és átverése, a
hirdetésfeladás elején kellene tisztán és világosan a fizetési feltételeket a hirdetővel tudatni. Maguk egy szélhámos rabló
banda. Nem arról az újabb 500 Ft-ról van szó, hanem az elvről, ugyanazt csinálják körülbelül, mint a bankok annak idején a
devizahitelekkel. Külföldi, profitorientált tulajdonos, erkölcs nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!