Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki ismeri ezt a céget...

Valaki ismeri ezt a céget Jeunesse Global és a termékeit, tapasztalat esetleg?

Figyelt kérdés
Egyre több ilyen mlm cégbe futok bele már a neveket sem tudom megjegyezni lehetsz fogyasztó benne vagy lehetsz üzlettárs olcsóbban kaphatod a termékeket pénzt is kereshetsz vele.Jó tudom jó termékeik szoktak lenni,de már annyiba be lehetne lépni,hogy el bizonytalanodtam pl : biocom,akuna,nikken,forever,akkor most megint bele futottam egy újba a neve Jeunesse Global sejtfiatalító cuccokat kínálnak,és hogy nem öregszik gyorsan tőle az ember meg akár 10-30 évvel is tovább élhet mert valamilyen Telomerek növel a dns ben ha jól tudom,mert a Telomerek rövidülése azt jelenti állítólag,hogy rövidebb ideig él az ember.Nos nem tudom az igaz,hogy a mai élelmek,a levegő,víz és minden rombolja a szervezetet,de a pénz a legnagyobb úr mert ugye ezeket a szereket meg kell vásárolni nos néztem ilyen Telomerek tablettát 165db 44EFt,nos én pl alveot fogyasztok az is 4 üveg 46EFt,ugye finanszírozza az ember amíg tudja.Csak kérdés pl ez a Telomerekre való csodaszer mennyi ideig hatékony ha pl pénz híján valaki nem tudja tovább szedni,mert úgy tudom az összes többi cég termékét is ha hosszabb időre az ember abba hagyja az elmulasztott betegségek mind vissza térnek.
2015. aug. 21. 02:10
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

@40

Ha valóban munkának tekinted, akkor első héten megtérül.

2022. szept. 15. 13:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!