Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki ismeri ezt a céget...

Valaki ismeri ezt a céget Jeunesse Global és a termékeit, tapasztalat esetleg?

Figyelt kérdés
Egyre több ilyen mlm cégbe futok bele már a neveket sem tudom megjegyezni lehetsz fogyasztó benne vagy lehetsz üzlettárs olcsóbban kaphatod a termékeket pénzt is kereshetsz vele.Jó tudom jó termékeik szoktak lenni,de már annyiba be lehetne lépni,hogy el bizonytalanodtam pl : biocom,akuna,nikken,forever,akkor most megint bele futottam egy újba a neve Jeunesse Global sejtfiatalító cuccokat kínálnak,és hogy nem öregszik gyorsan tőle az ember meg akár 10-30 évvel is tovább élhet mert valamilyen Telomerek növel a dns ben ha jól tudom,mert a Telomerek rövidülése azt jelenti állítólag,hogy rövidebb ideig él az ember.Nos nem tudom az igaz,hogy a mai élelmek,a levegő,víz és minden rombolja a szervezetet,de a pénz a legnagyobb úr mert ugye ezeket a szereket meg kell vásárolni nos néztem ilyen Telomerek tablettát 165db 44EFt,nos én pl alveot fogyasztok az is 4 üveg 46EFt,ugye finanszírozza az ember amíg tudja.Csak kérdés pl ez a Telomerekre való csodaszer mennyi ideig hatékony ha pl pénz híján valaki nem tudja tovább szedni,mert úgy tudom az összes többi cég termékét is ha hosszabb időre az ember abba hagyja az elmulasztott betegségek mind vissza térnek.
2015. aug. 21. 02:10
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

# 30

Simán lehet mindenre cáfolatot írni csak nincs kedvem vitázni olyan emberrel aki elvakult :)

2020. márc. 6. 22:06
 32/41 anonim ***** válasza:
Itt az elvakult te vagy. Az előítéleteik és a butaságot rabságában élsz. Ám ez önmagában még nem is lenne baj. A baj az, hogy nyilvánosan hangot is adsz a sok hülyeségnek, ami a fejedben keletkezik.
2020. márc. 7. 00:48
 33/41 A kérdező kommentje:

# 32

Az lehet,hogy rabságban élek,de először olvasd el azt a hosszú írást amit írtál és tele van hülyeséggel :)

2020. márc. 7. 23:15
 34/41 A kérdező kommentje:

# 32

Ja és egy mondá,hogy kicsit letörjem a szarvad,mivel úgy látom te szabadnak érzed maga az mlm által

"Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad"

vagy még egy

"Az rabszolga igazán, aki szabadnak hiszi magát, holott nem az."

2020. márc. 7. 23:18
 35/41 anonim ***** válasza:
:D :D :D
2020. márc. 8. 06:01
 36/41 anonim válasza:
Esetleg lehet törölni a regisztrációt?
2020. ápr. 1. 22:54
 37/41 anonim ***** válasza:

Honnan szeretnèd törölni a regisztràciòt?

Ha gondolod keress meg privàtban

2020. ápr. 3. 11:31
 38/41 Atilion válasza:
Egy rohadt kamu az egész. 60 napig szedtem a reserve gélt. A vérképem szarabb lett, mint volt. Étrendkiegészítő? Csodákat zengenek róla, még jó, hogy halottat nem támasztott még fel. Vicc. Ha az a titka, hogy az orvos által felírt gyógyszer mellett kell szedni, akkor nehéz megítélni az igazi csodatévő hatását...
2021. okt. 15. 19:54
 39/41 A kérdező kommentje:

38/

Erre lehet azt mondaná az egyik képviselője a cégnek,hogy mindenhez idő kel először természetesen rosszabb lesz kicsit mert felszabadulnak a méreg anyagok vagy ilyesmi majd vegyél még és utána javul minden :D Aztán még vegyél és vegyél és vegyél....

2021. okt. 15. 19:58
 40/41 anonim válasza:
Az MLM-ben az a rossz, hogy legtöbben megélhetést v. jövedelem kiegészítést keresnek, de a beugró vagy a kötelezően megvàsàrolandó csomag a regisztràciókor min. 100.000,- Ft, és ez nem tudni mikor terűl meg és ezután mikortól tudsz keresni.( ez a Jeunassisnal van) ez nem szimpatikus.
2022. szept. 15. 09:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!