Mennyibe kerülne ez az Amerikai rendelés?
Sziasztok! nemrég tönkrement az iskolatáskám(4-ben kaptam, most megyek 10.-be) és Magyarországon nem igazán találtam olyat, ami megfelelne nekem akár stílust, akár az árat nézzük... viszont ebay-en találtam egyet, ami nagyon tetszik... viszont érdekelne, hogy a végösszeg mennyi lenne, mivel gondolom kerülne rá még vám is... illetve, hogy érdemes-e megvenni, mármint szerintetek minőségre stb. jó-e? még egyszer, amcsi cucc, nem kínai is itt a link:
köszönöm a válaszokat!
elsőnek annyi, hogy itthon a legolcsóbb ekkora méretű(nekem tetsző) oldaltáska, 7000ft és semmi extra nincs benne, egyszerűen csak egy sima táska... ha drágábbat nézel, akkor elég gyorsan ugrál felfelé az ára egészen az adidas táskákig amik műbőrrel vannak borítva és jól is néznek ki, csak az a baj, hogy olyan van szinte mindenkinek... én meg utálom a tömegtermékeket és arra törekszek, hogy egyedi legyek... valamint ez lesz a 3. sulis táskám és valószínűleg talán az utolsó is szóval olyat szeretnék, ami jó és ha már költök rá, akkor költök többet, ha kell... de egyébként ez nem leszólás vagy hasonló, csak leírtam
2. köszönöm szépen, a vámkezelésről nem is tudtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!