Hogy lehet az, hogy két ugyan olyan áru árban egyáltalán nem egyezik az Ebayen?
Meg pl. lehet, hogy inkább megrendeli a valamivel drágább, de megbízható(nak tűnő) hazai eladótól, akitől pár napon belül megkapja, mint a nomane kínaitól, akitől várhat az árura akár hetekig is.
(ui. Ugye nem a kikiáltási árakat hasonlítottad össze?)
Miért éri meg valamit nagyobb összegért eladni??? Profitért :)
Remélem ezt csak viccből kérdezted meg, de a valóságban te is tudtad a választ!
Először is, köszönöm szépen a válaszokat!
2. válaszoló: nem, nem azt néztem, mert amikor nagyobb értékben szeretnék vásárolni (nem filléres ékszereket), akkor kiütöm az aukciót, szóval csak az a bizonyos "Buy it now" marad.
3. válaszoló: nem, nem viccből kérdeztem, mert akinek úgy van beállítva, hogy előbb az olcsóbb áruk jelenjenek meg, az nyilván nem fog még jó pár oldalt tovább lapozni, ha már az első oldalon megtalálta azt, amit szeretne. És azt gondoltam, hogy a haszon miatt kerül drágábba, nyilván nekik is meg kell élni valamiből. :) Csak úgy semmi profitot nem termelnek, ha mindenki az olcsóbb termékből rendel.
Lehet, hogy rosszul gondolkodom, nem akarok senkit sem megvádolni, de nekem az is megfordult a fejemben, hogy az eladók egymástól is rendelnek, és az olcsón megrendelt árut, egy kis haszonnal el tudja adni egy másik eladó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!