Gyors pénz szerzési lehetőség?
Hogyan tudnék gyorsan minimum 50ezer Ft-ot összeszedni? Kicsit úgy érzem, kilátástalan helyzetben vagyok, a szüleimnél lakok, de nagyon elszeretnék költözni Budapestre albérletbe, hogy munkát találjak, és helyre rázódjon az életem, mert ahol most élek, nincs túl sok munkalehetőség. Az 1éves kapcsolatom is most ért véget, szóval lassan minden tekintetben a padlón vagyok. És jelen pillanatban anyagilag se állok túl fényesen.. Akinek esetleg van valami ötlete, írjon nyugodtan:)
21/L
Vállalj munkát, 50 ezret 2-3 hét alatt meg tudsz keresni. Ez a kisebbik probléma.
Az már sokkal komolyabb, hogy ennyiből biztosan nem tudsz Pestre jönni. Egy albérlet 60-70 ezer minimum, és beköltözéskor két-három havi összeget oda kell adnod a tulajnak. Ezen kívül meg is kell élned, amíg megkapod az első fizetésed. Alaphangon 300-400 ezerre lenne szükséged a tervedhez. Úgyhogy először próbálkozz helyben munkát találni.
Elso valaszolo, igen, tisztaban vagyok az alberlet arakkal, nem is egyedul szeretnek lakni, lakotarsak melle gondoltam:)
Masodik valaszolo, itt gyar sincs, csak esetleg kozmunka, ugyhogy tenyleg semmi lehetoseg nincs, maximum sokkal messzebb ..
Akkor honnan szedted ezt az 50 ezret? Egy szobáért is 100-150 ezret kell lerakni.
Ráadásul állást találni sem egyszerű. Pont ebben a cipőben járok, és nulla visszajelzés. Pedig megcsináltam a fából vaskarikát, frissdiplomás vagyok 5 év munkatapasztalattal :D
Ami infót adtál, az alapján tényleg csak annyit tudok tanácsolni, hogy otthon keress valamit, ha közmunka, még az is jobb a semminél, és biztosabban meglesz az indulótőkéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!