Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek ez reális bevétel/...

Szerintetek ez reális bevétel/kiadás arány? Nem túl sok? Vagy csak nekem túl furcsa a sok nélkülözés után?

Figyelt kérdés

Bűntudatom van, bevallom. Novembertől egészen mostanáig nagyon ránk járt a rúd, egyikőnknek sem volt munkája. Azt a pénzt éltük fel, mely a fürdőszoba kialakítására lett volna szükséges.

Most mindketten dolgozunk, én közmunkán, ő vállalkozó mellett segédmunkásként. Elég jó összeg befolyt, de hamar ki is folyt adósság és rezsi miatt. 150e. forintunk volt, ebből 52e. volt a rezsi, 15e. a mosógép részlete és 10e. a párom motorjának a részlete. Ez összesen 87e. forint, maradt 63-64e. forintunk a megélhetésre, amiből már csak 2-3e. forintunk van, és hiába vásároltam ételt, alig látszik valami a hűtőn, fagyasztón... írom mit mire költünk, hová folyik el a pénz, de nem jövök rá mit rontok el...?! Az lehet, hogy hirtelen jött sok, és hirtelen akkor el is folyt? :(

2015. aug. 16. 22:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
(Jó tudom, most mindjárt jön valaki hogy a 8. ükapja egész életében dohányzott, mégis 105 évesen halt meg sziklamászás közben)
2015. aug. 19. 09:31
 12/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy fölösleges, káros, de olyan a munkahelye, ahol mindenki dohányzik, így a leszokás sem olyan könnyű neki... :(
2015. aug. 19. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!