Van ilyen pénzszerzési lehetőség?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy egy semmirekellő életművész vagyok, és szeretnék könnyen pénzhez jutni. Van olyan, hogy halálom után donor leszek? Vagy hasonló? Csak aláírok egy papírt és kapok pénzt?2015. aug. 16. 20:31
11/25 anonim válasza:
Ha a végrendeletedben nem tiltod, akkor a szerveidet, szemeket, stb. felhasználhatják.
13/25 A kérdező kommentje:
Utolsó, ugye ez nem volt komoly? :D Nem mondom el azt, amiből én szeretnék pénzt csinálni,
2015. aug. 17. 12:32
14/25 anonim válasza:
Akinek ennyi esze van, hogy azt hiszi majd az ő szerveiért előre fizetni fognak, nem hiszem hogy túl sok jó ötlettel rukkol elő... xd
15/25 anonim válasza:
Istenem, kérdező... :( Talán csak egy _kicsivel_ több alázatot a világ felé!
16/25 A kérdező kommentje:
Volt egy csávó, aki fizetett élő embereknek, hogy haláluk után kiállítsa a kiszárított testüket. Akkor miért lennék hülye azért, mert ebből a példából indultam ki?
2015. aug. 17. 15:23
17/25 anonim válasza:
Nem városi legendákból kéne kiindulni...
18/25 anonim válasza:
tele van a vilag azokkal akik nagyon felnek elmondani a szuper otletuket, aztan soha nem csinaljak meg.
amugy meg miert gondolod hogy akkor megoldodna mindne bajod ha kapsz egy nagyobb osszeget? valszeg azert vagy itt, mert eletedben nem tudtal sem sporolni, sem dolgozni. szted kapsz par millat akkor egybol megvaltozol?
19/25 A kérdező kommentje:
Ez nem városi legenda te... Ez egy létező kiállítás, volt Budapesten is, ott is voltam.
2015. aug. 18. 09:34
20/25 A kérdező kommentje:
Utolsó, csak pár százezerre gondoltam, hogy elinduljak az egyéni vállalkozás útján, és pluszba még van kezdő segély is, amivel még előrébb lennék.
2015. aug. 18. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!