Van olyan könyv/olvasmány ami arról szól, milyen út vezet a gazdag emberré váláshoz, és mik a fortélyai?
Van sok ilyen, de ezeknek inkább az a lényegük hogy a szerző pénzt csináljon belőlük.
Vannak életrajzi könyvek sikeres emberekről, pl. Arnold Schwarzenagger-é nekem nagyon tetszett, pedig nem is gyúrok. Ezeket szerintem inkább érdemes olvasni, mint a hogyan-gazdagodjunk-meg típusuakat.
Persze, hogy van, de sz444rt sem érnek :)
Pénzt ezekre kiadni pazarlás, akkor inkább add a csöveseknek.
Mondok egy példát az ilyen könyvekben levő tanácsokra. Légy céltudatos, tervezd el mit szeretnél, építsél ki kapcsolatokat, szerezz rá pénzt és légy sikeres = gazdag leszel!
A a lényegi dolgokra, hogy hogyan nem ad választ, maximum ismételten kiemeli, hogy légy céltudatos és kitartó!
Bumm ezzel lelőttem vagy 10 000 ilyen könyv tartalmát :)
A kedvencem az volt, aminek a végén az író leírta, hogy írj egy könyvet, vedd rá az embereket, hogy megvegyék és keress 1000Ft-ot darabján, ahogy én is tettem és egy büdös nagy :) a végén.
Ez legalább őszinte volt!
Vannak, de szart se érnek, mert a legtöbb tényleg semmiről nem szól.
Akkor már inkább olvass önéletrajzi műveket, ott majd láthatod, hogy sokan a semmiből jöttek.
amúgy igen vannak.
php 24 óra alatt
php mesterfokon
MySQL adatbázis kezelés
Autocad tanfolyam
stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!