Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebayen gyakran átverik az embert?

Ebayen gyakran átverik az embert?

Figyelt kérdés
Ebayen rendelnék egy sima fekete táskát és egy 5sos pólót, de nem tudom, hogy ott gyakran átverik e az embert

2015. aug. 11. 16:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Engem 29 rendelésből még egyszer sem vertek át.
2015. aug. 11. 16:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez az eladótól függ, de nem sokáig marad fent ebayen aki nem postáz. Ha ettől félsz akkor csak erősen pozitív és sok visszajelzéssel/értékeléssel bíró eladótól rendlej.
2015. aug. 11. 16:38
 3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2015. aug. 11. 16:39
 4/11 anonim ***** válasza:

Én sokszor vásárolok, de eddig csak egyszer volt kellemetlenség ami voltaképpen nekem még jól is jött.

Órát rendeltem, de nem azt küldték amit rendeltem. Megírtam, elnézést kértek, és küldték azt ami nekem kellett. Még egyszer elnézést kértek, és közölték, hogy a másik óra amit küldtek nem kell visszapostáznom, tartsam meg ajándéknak. Ezen kívül semmi gondom nem volt.

Egyébként meg nézni kell, hogy kitől vásárol az ember. Én a százalékuk alapján és a vélemények alapján döntök. Nálam aki 90% alatt van, az már nem érdekel.

2015. aug. 11. 16:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Viszonylag normálisak az emberek. Ahol sok a csaló az a jofogas.
2015. aug. 11. 16:53
 6/11 anonim ***** válasza:
Az eBay nagyon figyel arra, hogy megtartsa a rangját, ezért ha a vásárló úgy gondolja, hogy nem akar fizetni, még ha minden bizonyíték amellett szól, hogy az eladó korrekt volt, a vásárló nyit egy "case"-t és visszaigényli a pénzét valami kamuindokkal, az esetek nagy részében a vásárlónak ítélik az igazságot.
2015. aug. 11. 17:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Sose vertek át az 5 év alatt mióta onnan rendelgetek. Egyszer küldtek béna minőségű ruhát, képen nem látszott... panaszkodtam miatta és visszakaptam a pénzem szinte azonnal.
2015. aug. 11. 18:00
 8/11 anonim ***** válasza:
3éve rendelek az utobbi hónapokba naponta többszőr is, 300 rendelésem óta nem vertek át 1x sem
2015. aug. 12. 15:21
 9/11 anonim válasza:
Ha át is próbálnak verni, írni kell az eladónak, amit az Ebay is felülfigyel, és visszaadják-küldik a pénzt. Én pl így már jártam többször is. De olyan is előfordult már, hogy pl rendeltem egy telefontokot kék színben, és mivel a kékjük pont nem volt, küldtek a többi 3 példányból 1-1 darabot :) Általában rendesek szoktak lenni
2015. aug. 17. 16:47
 10/11 anonim válasza:
Ki a kedvenced?*-*
2015. nov. 5. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!