Mennyi esélyem van eladni a jófogás.hu-n? /többi lent/
Két pár használt de tényleg jó álllapotú cipőmet hirdettem meg. Jó minőségű képeket készítettem normális háttérrel. Jó árat astam meg, talán még egy kicsit olcsóbbat is mint amiket megérnének a cipők. Értelmes, részletes leírást adtam hozzá. Ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem:
1. Akinek volt hasonló hirdetése, hány napon belül jelentkeztek rá?Jelentkeztek-e egyáltalán?
2. Jónak számít-e, hogy három napon belül az egyik hirdetésemet 42en, a másikat 17en megnézték?
3. Van-e esélyem rá így eladni? Ha nem, akkor kérem valaki mondjon egy MEGBÍZHATÓ oldalt ahol már sikerült eladnia!
Előre is köszönöm!
A megtekintesek semmit nem jelentenek. Hirdettem en mar mindenfele sz*rt, de amit nem olcson adsz (ertsd> eredeti ar feleert, ha jo allapotban van, harmadaert ha lathatoan hasznalt), az kb. sosem fog elmenni.
Oszinten szolva, te magad vennel hasznalt cipot?
Nem tudom, nem hinném, hogy vennék használt cipőt így, sőt még újat sem nagyon vennék a neten, azért fel kell próbálni az ilyesmit.
Amúgy használt ruhát a Vaterán szoktak hirdetni főleg.
én idáig bármit próbáltam a jófogáson akár venni eladni vagy bármit hirdetni csak rossz tapasztalatom van.az egy kalap sz.r oldal
a fél ország munka után odajár betyárkodni meg meg szórakozni sajnos.undorító.
komolytalanok, nem jelennek meg a megbeszélt időben ha kitettem a telefonszámom meg telefonbetyárok kerestek csak.semmit nem tesznek ellene.
Hogy mi a jó ár azt a vevő dönti el.
Mellékelj linket, megnézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!