Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy tudnék még több pénzt...

Hogy tudnék még több pénzt csinálni a pénzemből?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok , most nyáron dolgozok , keresek kb. 80 ezret. Mivel szeptembertől kezdődik az iskola,erre nem lesz alkalmam,de szeretném ha több lenne belőle. Pl. Tőzsdével, tippmixel. Kèrlek írjátok le ti mit ajánlotok, tapasztalataitokat. Előre is köszönöm😃

2015. aug. 4. 11:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
Előző hozzászóló vagyok. Az alacsony % rátámat ne nézzétek egy időben troll voltam. :D
2015. aug. 4. 14:33
 12/26 anonim ***** válasza:
60%

"Egy tippet azért adok neked, bár ha 2 hónappal ezelőtt írod a kérdésed most 30%-os profitod lehetne belőle. Privátban beszélünk róla. És ha érdekel bevezetlek a biznisz világába."

Gratulálok, tizenévesek átveréséből valóban lehet havi 14%-os profitot összehozni, valódi befektetéssel ellentétben.

Egyébként köszönöm, nagyon jól elfoglalom magamat a "szükségletkielégítés beteges kiélésével".

2015. aug. 4. 14:39
 13/26 anonim ***** válasza:
0%

Rágalmazás az megy rögtön. Taps, taps!

Légyszíves ne rágalmazz meg, mert a rágalmazást a törvény bünteti és amúgy is enyhén szólva etikátlan dolog. De gondolom te mindenkivel így jársz el, akivel csak egy kicsit sem egyezik az érdeked.

2015. aug. 5. 08:59
 14/26 anonim ***** válasza:
60%
Na, írd be a nagy üzletedet nyomorult :D Mindenki kíváncsi rá.
2015. aug. 5. 09:02
 15/26 anonim ***** válasza:
0%

Pénzt ne adjak? Add meg a bankszámlád lehet csorgatok valamit neked.

Mekkora gyökér vagy ember! Így beszélsz velem és azt várod olyan információt adjak, amivel megszedhetnéd magad?! Te hülye vagy ember!

Először tanulj meg tisztességgel beszélni utána, ha megbocsátok megfontolom.

2015. aug. 5. 09:42
 16/26 anonim ***** válasza:
Csak vicceltem, senkit nem érdekel a hülyeséged :D
2015. aug. 5. 09:45
 17/26 anonim ***** válasza:
58%

"Egy tippet azért adok neked, bár ha 2 hónappal ezelőtt írod a kérdésed most 30%-os profitod lehetne belőle. Privátban beszélünk róla. És ha érdekel bevezetlek a biznisz világába."

Ez a legszánalmasabb válasz amit valaha láttam. Valami wannabe Gordon Gekko, a tuti bizniszével, bepalizik másokat, de ugye ez egy titkos, tutkeráj biznisz, ebből aztán 30-40% profitot termelsz, uááá kemény :D

2015. aug. 5. 09:46
 18/26 anonim ***** válasza:

Öcskös! Az az igazán gyökér, aki elkergeti a testőrét azért, mert az követi. Te éppen lehet, hogy életed lehetőségét "kergeted" el.

A te jelmondatod: Ami túl szép az biztos hazugság.

Öcskös! Nézd a tényeket! Sose érzelemből dönts és utasíts már el valamit az elején. Először szerezd meg a lehető legtöbb információt és utána mondhatod majd, hogy "Igen" vagy "Nem". De így vaktában maximum a "Talánt" mondhatod.

Veled többet nem szeretnék beszélni. Köszönöm a megértésed.

2015. aug. 5. 10:01
 19/26 anonim ***** válasza:
Mennyire tipikus MLM-es, sales-es, forexes, bináris opciós, jutalékos, "pénzt kapok utánad, ha regisztrálsz alám" duma :D Vicc :D
2015. aug. 5. 10:22
 20/26 anonim ***** válasza:
Tévedni emberi dolog, egyikhez sincs közöm. De ahogy érzed Bro. :)
2015. aug. 5. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!