Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miből lehetne egy kis pénzt...

Csina Ádám kérdése:

Miből lehetne egy kis pénzt csinálni?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok és szeretnék egy kisebb, nagyobb pénzt magamnak! Mibe érdemes kezdenem? :) Van 20 ezer forintom félre rakva, akár be is fektetném! És most ne nevessetek ki, ne szóljatok be, hogy ennyi pénzzel mit akarok, mert ezt csak úgy 'meg említettem', hogy van egy kis félre rakott pénzem! Várom a jó ajánlatokat!:) S mondjuk, hogyha lenne sok pénzem, több millióm, 10-20-30 MFT. Akkor úgy mibe érdemes fektetni?

Köszönöm szépen az ÉRTELMES válasokat!!

2015. júl. 15. 13:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Egy ilyen irreális kérdésre akarsz értelmes választ.

Hát jó, ha LENNE 10-20-30 millió Forintod, akkor diverzifikálva (több befektetési tevékenységre bontva) érdemes lenne befektetni, pl.:

- 60% magyar állampapír

- 20% befektetési alap

- 10% magyar részvény

- 10% külföldi részvény

A 20ezreddel semmit nem lehet kezdeni. Minden hónapban pakolj hozzá egy keveset. Én a te korodban a zsebpénzem 50%-át eltettem. 20 évesen volt 80ezer Forintom (jó, ez 10 éve volt már). 16 éves korodtól vállalhatsz diákmunkát, amiért fizetést kapsz, annak is elteheted egy részét.

2015. júl. 15. 13:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Nemhogy 20, de még 500-800 ezerrel se mész semmire, ha befektetni akarnál.
2015. júl. 15. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!