Hogyan kell pénzt váltani?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy kicsit fura kérdés, de még nem váltottam pénzt eddig, és nem tudom hogyan kell. Voltam egy külföldi kiránduláson, és maradt pár fontom meg euróm, ezeket vissza szeretném váltani forintra. Csak simán menjek be az üzletbe és mondjam ezt? És nem baj, hogy nem vagyok még 18 éves?2015. aug. 2. 19:49
1/3 anonim válasza:
Bemész a pénzváltóba, köszönsz jólnevelt gyerek módjára és a kassuás elé tolod a bankhegyeket, hoyg szeretnéd visszaváltani. Fémpénzt nem vezsnekvissza és van pár % kezelési kötlség is. Megkapod a pénzt, elköszönsz, távozol.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. aug. 2. 20:25
3/3 anonim válasza:
Az a pár százalék valójában nem kezelési költség, hanem a tranzakciós adó. Az elmúlt jó 10 évben már nagyítóval kellett keresni a kezelési költséget használó váltókat, de a tranyó adó %os, és azt nekik is fizetni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!