Lebuktam a hamis iskolai igazolásokkal és? A többi lent
Ha az iskolában van olyan szabály, hogy meghatározott igazolatlan hiányzás után kicsapnak, akkor azt meg fogják tenni (még nálunk volt egy srác, aki hamis papírral kért felmentést tesiből egy évre, amikor ez kiderült, kicsapták, mert összejött sok igazolatlanja).
Az már jobb kérdés, hogy az orvosi igazolás minek számít a Btk. szerint, mert legrosszabb esetben még bíróság és "hűvös" is lehet belőle, de ebben nem vagyok biztos.
16 évesen fiatalkorú vagy, de büntethető.
okirat hamisítás.
gratulálok, priuszod lesz
Ne dőlj be azoknak akik itt ijjesztgetni akarnak téged.
Nem lesz priuszod, börtönbe meg végképp nem fogsz kerülni, de szerintem kirúgni sem fognak a suliból. (Ezért legalábbis, ha még csinálsz valamit, akkor viszont sanszos!)
Nekem ettől komolyabb dolog volt és 1 év próbaidőt kaptam csak. Rabosítás (fénykép+ujjlenyomat-vétel) nekem volt, de nem hiszem hogy neked lesz.
Utolsó, te nagyon hülye vagy. Szerinted a rabosítás mi?
Nem priusz?
A rabosítás rohadtul nem priusz. A priusz bekerül az erkölcsi bizonyítványba, az pedig nekem üres.
Lehet, hogy hülye (hülyébb, mint te?) vagyok, de míg belőled az ész beszél, addig belőlem a tapasztalat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!