Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kereskedési robotot lehet...

Kereskedési robotot lehet ingyen le tölteni?

Figyelt kérdés
2015. júl. 21. 20:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de előbb járj utána, tanulj és csak utána kezdj el foglalkozni kereskedéssel, robotozással. A Robotozás nem úgy működik, hogy felteszed a számládra, hátradőlsz és dől a lé... Pláne nem egy ingyenesnél. Érteni kell hozzá, optimalizálni kell a kereskedési stratégiája szerint a piac változásaira, stb. Így számodra, minden egyes cent amit beleölsz, elégetett pénz.
2015. júl. 22. 10:44
 12/19 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból írom, mert nekem volt anno, hogy segített egy srác a robotozásban. Szép pluszos volt a számla. A srác 1 hónap után felszívódott, utána kb 2 hétig még szépen kötögetett, utána egyre több bukó kötése volt. Le is állítottam. 1,5 hónap alatt nettó 40%-os profitom lett úgy, hogyha csak a pluszos kötéseket nézem akkor dupláztam a tőkémet.

Mindig a felhasználókon múlik (ha jó a robot) a sikeressége. Nem egynél olvastam, hogy milyen szar egy robot, más meg azt írta, hogy hülyék vagytok hozzá, mert simán pluszos (egyenleget mutatva).

Szóval attól mert robot, kell mögé az ember. Csak annyi, hogy nem kell annyit a gép előtt ülni, mintha manuálisan kereskednél. Ennyi.

11-es voltam.

2015. júl. 22. 10:55
 13/19 A kérdező kommentje:

Azóta mennyire sikerült meg értened a robot működését? Meg a kereskedést? Tudnál benne segíteni? Am ólvastam annyit róla h tudni kell be álítani még tanuló vagyok.

Ami viszont idegesítő ezt most nem neked írom hanem azoknak akik 0 ismerettel szólnak bele hogy mennyit lehet bukni. Ebőől a hozzászólásukból azt vonom le következtetésül hogy semmit sem tudnak az ezzel kapcsolatos kereskedésről mivel ezt aki el kezdi demó számlán csinálja és csak utána megy élesbe mikora van egy folyamatos növekvő szabályosan kivehető minta a kereskedési rendszerébe több 100 nyitással minimum. A tanulást ugyanis el kell valahogy kedeni számlán is ezt nem lehet csak könyvekből. Ere nagyon hasznos a gyakorló számla. Öröké meg itsem lehet muszály élesben ott veszi igazán komolyan az ember. Van aki nagyon ügyes gyakorló számlán de élesben a nyomás miatt meg szegi a szabályait összezavarodik stb.. Én kb abban a fázisban vagyok hogy amire csak tudok rá kérdezek és mindent igyekszek meg ismerni ki próbálni. Nem sokat tudok a kereskedési robotokról ezért szeretnék végre látni eggyet saját magam próbálgatni mi mi micsoda rajta milyen tipusok vannak stb. Túl nagy támogatásom viszont még egyenlőre nincs így ezt is igyekszem találni.

2015. júl. 22. 16:17
 14/19 anonim ***** válasza:

Semennyire, így robotozásban nem tudok segíteni sajnos. Akkor ott abba is hagytam. Nem igazán találtam segítséget hozzá. Egyébként átgondoltam a dolgot és arra a következtetésre jutottam, hogy inkább én akarok a pénzem felett dönteni, mint hogy egy program, mert bár jól hangzik, hogy automatizált kereskedés, de sokat kell vele így is foglalkozni. Robot kis millió van az ingyenestől a több százezresig, végig tesztelgetni őket, kitapasztalni, foglalkozni velük mire megtalálod a neked megfelelőt rengeteg idő. Pláne, hogy nem is egy robottal kereskedtem, ha jól emlékszem 5-el, mert mind másban volt jó, meg nem mindegy hogy milyen időszakban kereskedtél velük, szóval bonyolult.

Áttértem a manuális kereskedésre egy hosszabb kihagyás után. Idő volt mire megtaláltam a számomra ideális oktató anyagot és támogató csapatot. De szerencsére megvan :) Egyelőre zárt a csoport, és nem nyilvános, ezért bocs, de nem mondok többet róla, meg ez nem a reklám helye. Skalpolással és pozícióépítéssel foglalkozunk perces charton. Év eleje óta tanulom. Tananyag (több, mint 400 oldal) megtanulása, a stratégia szerinti jelkeresés 12 deviza páron, és most kezdtem el a demózást. Eddig napi 2-5 órát fordítottam rá.

Demózásról: Ha még most ismerkedsz az egésszel akkor nyiss egy demószámlát amíg meg nem szokod a dolgokat, majd nyiss egy újat, de azon már úgy kereskedj mintha élő számla lenne! Ez nagyon fontos, mert azokat a hibákat amiket elkövetsz a demó számlán azt elköveted majd az élőn is! Ráadásul élő számlán ott a nyomás, hogy minden egyes döntésed a pénzedre van hatással. Ha tapasztalatból írják, ha nem: Tényleg baromi könnyű pénzt veszíteni, sőt lenullázni a számlát! Ezért is az egyik legfontosabb szabály: Csak olyan pénzzel kereskedj, aminek az elveszése nem fáj! Ezért kell úgy gondolni arra a pénzre amit elutalsz a brókerednek, hogy az már nincs. :)

"Öröké meg itsem lehet muszály élesben ott veszi igazán komolyan az ember."

A forex 5%-a szerencse, 15%-a tudás és 80%-a pedig PSZICHOLÓGIA!!! Itt vérzik le a sok kezdő, mert nem tudja kizárni az érzelmeit, és betartani a kőbe vésett szabályokat. Bennünk van a veszteségtől való félelem vagy a nyerő pozi kezelése. Ezért baromira fontos a pénz és a kockázat kezelés! Ezt le kell fektetned, mint kőbe vésett szabály, mielőtt kereskedni kezdenél. Pl: egy kötésen mekkora nettó nyereséget vársz el a kockáztatott tőkéhez képest. Mi például skalpolásnál nettó 2:1-hez. Tehát, ha a tőkénk 1%-át kockáztatjuk egy skalp kötésen, akkor ha a nyereség elérte a tőkére vetített 2%-ot, akkor zárjuk a pozinkat.

2015. júl. 23. 00:23
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el hogy pont a skalpolás érdekel :D Én is ere szeretnék szakosodni :D Könyvből olvasgatom +net. Tanulom a gyertyákat alakzatokat trendelméletet kockázat kezelést indikátorokat is át vettem már alakul egy kép a fejemben de még nem ált teljesen össze. Elemzőközpont.hu mennyire megbízható Benyomáésaid szerint? Etoroval kapcsolatban vannak ismereteid tapasztalatok vagy csak vélemény? Ha nem szeretnél ide íri privibe is jöhet üzenet :)
2015. júl. 23. 01:28
 16/19 anonim ***** válasza:

Nálunk a skalpolás csak mellékes (a money management része) a hangsúly a pozíció építésen van (trend kötés). Azzal lehet extrém R/R arányt elérni. A skalp arra jó nálunk, hogyha nincs meg a trendkötés akkor is ott van egy kis haszon. A magas R/R arány arra jó, hogy nagyon szakítasz :), valamint több vesztő kötés fér bele. Hiába van jó stratégiád, nagyon sok vesztő kötésed lesz, ezt kell kompenzálni a jó money managementtel.

Az e-toro-t régebben megnéztem (érdeklődés szintjén), de hasonló véleményen vagyok, mint a robotozással. Ha rávetemednék, akkor is a kereskedésre szánt tőkémnek csak töredékével kereskednék így. Hiába érnek el szép eredményeket, mögé kell nézni. Pl: mennyi idő alatt, mekkora kockázatot vállalva, stb.

Az Elemzésközpotot nagyon nem ismerem, de rosszat nem hallottam róla.

2015. júl. 23. 08:25
 17/19 A kérdező kommentje:

[link]

Mondjuk én nagyon nem ismerem még a bróker cégeket. Saját magam szeretnék kereskedni. Etoro neten találtam ugye azzal reklámozzák hogy kezdőknek ez a legjobb meg kis mikro tőkével ki lehet próbálni. Ezért gondoltam. Bár teccik a másoló blokja inkább énis magam szeretném meg tanulni hogyan lehet nyereségesen kereskedni. A céget korrektnek megbízhatónak tartod? Esetleg másikat tudol mutatni amit jónak tartol?

2015. júl. 23. 14:01
 18/19 A kérdező kommentje:

Ha 1 perces grafikonon vizsgálunk ara spekulálunk hogy 1perc múlva milyen lessz az árfolyam? Vagy ara hogy az adott charton mennyi idő mulva ér el egy szintet az árfolyam?

Amit nem értek hogy az egy perces graqfikont mt4 8 perces intervallumokban mutatja. De azt értem hogy a perces grafikonon 1 gyergya 1 percet jelent. Viszont be álítottam tegnap egy pozíciót Euro usd 1.0976 on léptem be. Stop 1.0969 volt. cél ár 1.0986 tehát kicsit jobb mint 1:1 es Risk Riward. Emelkedésre spekuláltam vólt is emelkedés elis ment 1.0982 ig. A pozit viszont nem vettem ki mert teszteltem a spekulálcióm hogy el éri e majd 1.0986 célárat. Délután fél hat körül indítottam. Ma meg néztem már nem mentek a piacok de 1.0978 on ált. Nem mozgott több óra alatt 10 pipnél többet a piac.

2015. júl. 25. 19:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Küldtem PÜ-t.
2015. júl. 26. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!