Mekkora kedvezményt kaphat egy munkavállaló új autó vásárlása esetén?
Figyelt kérdés
Csak IBM, Videoton és multinacionális cégek alkalmazottai kapnak kedvezményt Magyarországon? Illetve kapnak-e egyáltalán?2015. júl. 21. 16:32
11/16 anonim válasza:
Én a 3.750.000Ft-ba kerülő új autóm árából 500.000Ft-ot alkudtam le, pedig se orvos se jogász nem vagyok sőt akkoriban pont ideiglenesen munkanélküli voltam... egyszerűen csak jó a beszélőkém mellé járt egy adag pofátlanság is :D
12/16 anonim válasza:
Ja, meg nyilván az, hogy nem listáról saját igényeid szerint rakattad össze azt a kocsit, hanem a fél éve a raktárkészletet nyomó szériát vetted meg azonnal.
Tudjunk már különbséget tenni a 2 dolog között.
13/16 anonim válasza:
12._es Nagyon tévedsz! Rendelésre jött fél évet kellett rá várnom.... ;)
14/16 anonim válasza:
Ja és hozzátenném, hogy világos legyen én állítottam, össze hozzá az extrákat. Teljesen null kilométeres volt (na jó a valóságban volt benne 3Km), és nem bemutató autó.
15/16 anonim válasza:
Akkor te valamit nagyon tudsz...
16/16 anonim válasza:
Mondom, beszélni... ;)
Egyébként már majdnem feladtam, igazából már el is jöttem a szalonból (3 órás beszélgetés után, néhol szó esett a konkurenciáról is), amikor csörgött a mobilom, és az eladó közölte, hogy szerencsém van, és mégis meg tudunk egyezni.
(na jó lehet, hogy egy kis szerencse is volt az egészben, de ezek szerint nem lehetetlen 10-en%-ot lebeszélni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!