Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tanulóként lehetek őstermelő?

Kisvuk29 kérdése:

Tanulóként lehetek őstermelő?

Figyelt kérdés

Van egy pár darab bárányunk amit le kellene adni és apa mivel már nyugdíj előtti segélyen vagy mi ez van erre a pár hónapra nem akarja kiváltani mert akkor az lenne az állása és amennyit ő már dolgozott már örülne a nyugdíjnak... :)

Én nemrég múltam 17 és mivel még tanuló vagyok így úgy gondoltam nekem ki lehetne váltani de a feltételekről nem tudok eleget

Mert azt tudom hogy kell kamarai tagság ami pénz (csak nem tudom pontosan mennyi)

Meg mikor még tavaly érdeklődtük apának mondták hogy kell valami havi 40 ezret fizetni egy évig (munkanélkülieknek vagy hogy volt)

Ha ezt mint tanuló meg tudnám kerülni akkor kiváltanám én

Meg úgyis nekem szaporítja az állományt hogy meg tudjak belőle majd élni akkor már most a nevemre venném

De ha kell havi 40-et fizetni úgy inkább kivárjuk hogy elérje a nyugdíjat és úgy váltja ki ő

Valaki remélem ki tud segíteni mert akkor holnap meg is keresnénk a falugazdászt

2015. júl. 16. 19:47
 1/2 anonim válasza:
Végül, hogy sikerült? Lehet tanuló őstermelő?
2016. jan. 15. 19:47
 2/2 A kérdező kommentje:

Utána jártunk pár helyen és igen

De úgy döntöttem előbb egy gazda képzést végzek el majd ahhoz egy őstermelői mert csak úgy az igazi :)

2016. jan. 16. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!