Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy lehet adózás nélkül...

Hogy lehet adózás nélkül megúszni a hazautalást?

Figyelt kérdés

Egy külföldi sportfogadó portálon kifejlesztettem egy nyerő stratégiát, amivel 10 000FT jön óránként. Ha ennyit kiutalnék bankszámlára havonta (napi 7-10 óra) az kissé feltünő lenne a NAVnak. Adózni nem akarok (27%EHO, 16%SZJA plussz ugye a hazai 27% ÁFA ugyebás már sok!)

Hogyan lehetne megkapni ezt az összeget, anélkül, hogy adózni kellene. Neteller, skrill abaqqus? Esetleg egy külföldi bankszámla?

(Nem akarom a segíjjezést, a stadion építést, a korrupciót, a kerítés felhúzást és az MB1-et támogatni! Rohadjon meg a fityesz, ahol van!)

2015. júl. 13. 02:42
 1/4 anonim ***** válasza:
69%

1: nyiss külföldi bankszámlát

2: nézz utána az adózási szabályoknak, nem olyan vészesek, mint gondolod

3: óránkénti 10ezerből légyszíves adózz is, még ha a felét el is lopják, a kórházakban wc papír sincs. Ezt még viszek be, de simán előfordul, hogy a gyerekosztályon nincs pénz gyógyszerre. A politikai nézeteidet ne adócsalással, hanem a választáson leadott szavazatoddal nyilvánítsad ki.

4: gondold át azt a nyerő stratégiát még egyszer!

2015. júl. 13. 04:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok egy nagy adószakember, de nekem pl at tőzsde után 16%-ot kell adóznom és annyi. Az nem olyan vészes szerintem. Az ÁFÁ-t meg nem is értem. Pontosan miért kellene neked ÁFÁ-t fizetned sportfogadás után?
2015. júl. 13. 07:11
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként a fityiszt én sem csipázom, tőlem simán belesétálhatnának a dunába egymás kezét fogva.
2015. júl. 13. 07:13
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként a legegyszerűbb ha indítasz egy off-shore céget, és az adó máris csak 300.000 Forint évente (országa válogatja), ami ugye azt jelenti hogy 30 óra alatt összejönnek a költségek. utána csak annyit kell tenned hogy a regisztrációköteles dolgokat az itthoni céged nevére veszed, és akkor aztán leírhatsz amortizációt, meg amit el tudsz képzelni.
2015. júl. 13. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!