Ebayen Paypallel fizetés?
Sziasztok! Nemrég csináltam PayPaly fiókot. Hozzárendeltem a bankkártyámat, de még nem tudtam megnézni a számlakivonatot, és a kódot sem, így nem tudtam még megerősíteni a PayPalem. Viszont Ebayen vásároltam már. Lehetsegéses az, hogy így is levonta a pénzt a kártyámról?
Ezt írja ki. A Paypalemen viszont nincs egyenleg. [link]
Akkor most hogyan is működik? Olyat is olvastam, hogy van aki utal rá pénzt. Nekem is utalnom kell? És azt honnan tudhatom hogy a kártyámról sikeresen leveszi a pénzt? (Nincs beállítva hogy értesítés jöjjön róla.) Előre is köszönöm, a válaszadóknak jár a plusz!
Azt nézd meg, hogy a saját bankszámládon volt-e pénzmozgás. Az első kép alapján (PAID) volt fizetés.
Úgy működik, hogy az oldalon, ahol vásárolsz, kiválasztod a PayPal fizetést, aztán az oldal a PayPalra irányít, ahol jóvá kell hagynod a tranzakciót. Utalgatnod nem kell. Csak a bankszámlán legyen fedezet. (Megerősítéskor a PayPal lehúz egy jelképes összeget azért, hogy igazolva lássa, létező és fedezettel rendelkező számláról van szó. Ezt a pénzt vissza is kapod. És még annyi, hogy ajánlott nem a folyószámládról lehúzatni az összeget, hanem direkt internetszámláról, amire csak annyi pénzt vezetsz át, ami ehhez a tranzakcióhoz kell. Így nem érhet meglepetés.)
Köszi :-)
Ez egy biztonsági dolog, ha netán feltörik, akkor sincs mit leszedni róla. (Amúgy én úgy tapasztalom, a PayPal nagyon biztonságos)
Mondjuk ez a netbank dolog is úgy van, hogy ahány cég, annyi változat, a CIB-nél konkrétan van egy internetes számla, a PayPalt és néhány közüzemi számlát onnan intézek, Távszámlát és ilyesmit, meg az online vásárlást.
Nem kell félni a netbanktól, de erre is igaz, hogy ésszel kell használni :-)
Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!