Most akkor hogy van a fizetés PayPallel?
Szóval, van egy külföldi oldal amiről szeretnék rendelni. Csináltam PayPal fiókot, megerősített az e-mailem, és levonták azt a bizonyos 400 Ft-ot és most várom a 4 jegyű kódomat. Kérdéseim:
1. Ha megkapom a 4 jegyű kódomat (azt olvastam 2-3 napon jelenik meg a bankkivonatban) és beírom a PayPal fiókomba utána tudok venni dolgokat külföldi oldalról? (tehát már csak az a 4 jegyű kód kell és simán tudok vásárolni?)
2. És mi az a top up-olás? Mármint ez azt jelenti hogy utalok pénzt a PayPal fiókomra, mondjuk 10 ezer forintot, és így tudok venni bármit külföldi oldalról 10 ezer forint értékben?
3. Az első módszer jobb? mert így nem kell mindig töltögetni a PayPal fiókomra, hanem mindig a bankszámlámról vonódik le a pénz?
Kérlek segítsetek, mert kicsit magas nekem:( A válaszaitokat előre is tiszta szívből köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!