T-Mobile számla nem fizetés! Hogy lehet megoldani?
Ha van a nevemen egy előfizetés, ami havi 3200ft, meg vettem egy telefont részletre, fél éve fizetem töretlenül, de megszűnt az állásom, és egyszerűen nem tudom tovább fizetni(havi 3200+5700 részlet), még van hátra 1.5 év mindkettőből, mit tudok tenni?
Gondolom a szolgáltatást megszüntetik, a telefont letiltják, de ez annyira nem zavar, hisz úgyse tudom fizetni, vállalom a következményt.
De gondolom végrehajtásra kerül. Olyankor mi a helyzet, ha nem tudom sehogyse kifizetni? Nincs a nevemen semmi, csak az autóm. 1.5 év van hátra ugye, ilyenkor a végrehajtó lefoglalhatja a kocsimat? Vagy hogy lehet megoldani, hogy letiltják a telefont, megszüntetik a szolgáltatást, de nem fizetek semmit se? Ez a kettő nem érdekelne igazából, csak ne kelljen fizetnem. Nincs miből egyszerűen havi 9-et kifizetni. :(
Magyarul, ha nem tudom fizetni, de még van 1.5 év hátra, akkor ha tetszik, ha nem, akkor is végrehajtják?
Ez nem létezhet... Sokan megveszik a 200-300 ezres iphoneokat, hirdetik, majd másnál letiltásra kerül, és élnek tovább vígan. Ezt hogy csinálják?
Én becsületesen fizettem eddig, nem a legdrágább iphonet vettem meg, de egyszerűen kényszer helyzetbe kerültem, és nem tudom fizetni. Meg fontosabb, hogy kaját vegyek, minthogy a telefonszámlámat fizessem... :/
Az a szomorú, hogy nem érdekli a multit a személyes problémád. két évre vállaltad és ezt ki fogják veled fizettetni. Letiltják egy idő után, és egybe kérik a fenntmaradó összeget brutális kamattal persze. Ha nem fizetsz eladják egy behajtó cégnek aki megint csak megsarcol, aki átadja egy bírósági végrehajtónak de az összeg már az eredeti 80-90 ezer helyett 5-600 ezer. Na ő fogja vinni a kocsit vagy amit talál és ha találsz munkát egyből terhelik a fizetésed.
próbáld fizetni a részletet olcsóbb lesz, esetleg add el most a telefont az is kifut három négy hónapot, vagy a kocsid arra sem igen lesz pénz fenntartani. Okosabbat nem tudok írni sok sikert az új munkahely találáshoz!
Nem tudom, hogy csinálják, de mindenképp fizetned kell vagy a szüleid házából a hitel fejében visznek minden gépet amit nem tudnak számlával igazolni, hogy az övék.
Ja azok nem azok akik hontalanok nevére veszik a dolgokat, egyszer volt ilyen a tv-ben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!