Milyen költségei vannak a Paypal-számlának?
Üdv! Ha nem kereskedőként, vállalkozóként, stb használnék paypal-t, hanem mondjuk csak vásárlásra, akkor van ennek valami fix havi/kezelési költsége?
Ha saját bankszámláról utalok rá, akkor is levonják az összeg 2-3%-át, vagy csak akkor, ha más forrásból megy oda a pénz?
Az ide érkező összegek után kell-e adót fizetni?
Azt tudom, hogy a saját számláról utalt pénzt nyilván nem adóztatják. De ha más is utalna ide lóvét. Csak azért kérdezem, mert hallottam, olyat, hogy valaki üzemeltet ilyen ingyenes játék- vagy letöltési szervert, de felajánlásokat lehet küldeni, amiből fedezik a karbantartást, szerverbérlést, esetleges HDD-cserét, stb. (Most azt hagyjuk figyelmen kívül, hogy általában csak havi néhány ezer ft-os összegről van szó, ami után egyébként sem kell adót fizetni.)
Remélem, nem kérdeztem nagyon nagy hülyeséget. :D
Érdekel ez a paypal-dolog, csak még keveset tudok róla; egyelőre csak innen tájékozódtam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!