Melyik a legolcsóbb bank? Milyen költségei vannak egy folyószámla megnyitásának?
Figyelt kérdés
Melyik bankban a leggazdaságosabb folyószámlát nyitni? Csak arra kell, hogy a fizumat oda utalják, tudjak pénzt átutalni, ATM-ből pénzt felvenni... Hol a legolcsóbb mindez? (Erste-nél vagyok, de kicsit unom, hogy mindenért fizetni kell, nem kis összegeket.)2011. jan. 7. 13:36
1/6 anonim válasza:
Mindenhol fizetni kell kőkeményen. OTP a legdrágább, de, hogy melyik a legolcsóbb azt nem tudom, én 10 éve MKB-nál vagyok. Bár engem ez a kérdés nem izgat, inkább a megbízhatóság, szerencsére van egy munkám és egy mellékkeresetem amiből szerencsére még nem kellett aggódnom, nagyon remélem a jövőben sem kell. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Kicsit utánanéztem, és úgy tűnik, hogy a Budapest Bank az, ahol a legkevesebbet kell fizetni. Remélem, semmi hátulütője sincs. Már csak azt kell tudnom, mennyiért lehet számlát nyitni.
2011. jan. 7. 14:24
3/6 anonim válasza:
Próbáld meg az AXA-t, 2800 a szlanyitás, ha internet bankot is szeretnél, akkor 6800, de ez egyszeri utána nem kell havi díjat fizetni és ingyen utalhatsz otthonról, ingyenes a számlavezetés is. Meg kell érdeklődni.
4/6 Veb válasza:
Szia!
Én is az AXA-t javaslom, de hasonlítsd össze magad : )
lent Lakossági bankszámlák összehasonlító táblázata (124KB)
5/6 anonim válasza:
Hello!Én is az Axát javaslom, amikor megkötöttem, 6800 ft volt a számlanyitás, utána levő héten meg ingyenes lett karácsony alkalmából, akkor bosszankodhattam, de az OTP banknál 196 ft egy online utalás, Axa-nál meg ingyenes, számlavezetési díj sincs, csak a kp felvételnél kell fizetni, így már az OTP-hez képest visszahozta az árát. OTP-t nem javaslom, sokat vonnak le, és nem engedik megszüntetni az OTP-s számlám.
6/6 anonim válasza:
Én is axa-s vagyok pont ezért .
Csak azt nem tudom hogyan rakhatok rá pénzt mert az óbudai stopshop-os irodában nem lehet :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!