Shadow20 kérdése:

Ebay eladó zsenik?

Figyelt kérdés

Regisztráltam az ebay-re és a paypal-ra is majd párosítottam a kettőt. Fel is töltöttem egy terméket 500 dollárért, de utána láttam hogy többet nem tudok feltölteni abba a hónapban mert az a limit.A következő hónapban próbáltam több kicsit feltölteni de nem engedi, és ezt írja ki:Please read. Your response is required.

As a precaution, we have limited the activity on your eBay account until we receive additional verification information from you. We sometimes need to do this to make sure that eBay remains a place where members can buy and sell with confidence.

To have this restriction lifted, you need to become PayPal Verified and then link your verified PayPal account to your eBay account. Once you've completed this process, you'll be able to sell on any eBay site worldwide.

If you're already PayPal Verified, you just need to link your verified PayPal account to your eBay account. For instructions, please click the link below for the eBay site you're registered on.

2015. júl. 9. 20:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
és mi a kérdés?
2015. júl. 9. 21:00
 2/11 A kérdező kommentje:
Az hogy miért nem tudok terméket feltölteni, és eladni mert a fent leírt szöveget írja ki?
2015. júl. 10. 07:17
 3/11 anonim ***** válasza:

ott van leírva feketén fehéren:

To have this restriction lifted, you need to become PayPal Verified and then link your verified PayPal account to your eBay account. Once you've completed this process, you'll be able to sell on any eBay site worldwide.

If you're already PayPal Verified, you just need to link your verified PayPal account to your eBay account. For instructions, please click the link below for the eBay site you're registered on.

2015. júl. 10. 07:25
 4/11 A kérdező kommentje:
A szállításnál opciót melyik válasszam?
2015. júl. 10. 07:25
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam hülyének , de nem értem!!?
2015. júl. 10. 07:26
 6/11 A kérdező kommentje:
Én már ellenőrzött felhasználó lettem odáig eljutottam, hogy beírtam a 4 számjegyű kódot, majd ellenőrzött lettem,és visszaküldték a 400ft-is. Akkor nincs összekapcsolva az Ebay számla és a PayPal számla??Ezt hol lehet megnézni, és hogy lehet összekapcsolni?
2015. júl. 10. 07:41
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha nem lenne ez a biztonsagi intezkedes nagyon sokan nagyon hamar meg tudnanak gazdagoni.

Az ebayt altalaban filleres dolgok vasarlasara hasznaljak az emberek, illetve eladnak ezt-azt, es amikor az ebay latja, hogy a multban milyen megbizhato elado/vasarlo volt, nagyobb lancot ereszt, de addig szigoruan roviden fogja az embereket pont azert, hogy a csalokat kiszurje.

Gondold el, felraksz vmi cuccot 500 dollarra. Valaki megveszi. Elkuldi neked a penzt, te bejelolod, hogy feladtad a cuccot es meglepsz a penzzel es a termek sosem erkezik meg vagy nagy ures semmi van a dobozban. Ezt nem tudjak kiszurni csak ha ovintezkedeseket iktatnak be. Egyik ilyen, hogy igazolnod kell, hogy te vagy te (verification process), illetve, hgoy a penzedhez 21 napig nem fersz hozza.

Ne rogton ilyen nagy osszegu cuccal kezd. Arulj olcso aprosagokat, hogy legyen minel tobb pozitiv visszajelzesed a vasarloidtol.

2015. júl. 10. 22:40
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen én is ezt akartam.Több kisebb összegű terméket feltenni , de nem engedi a fent leírt szöveg miatt. Odáig jutottam hogy ellenőrzött lettem a paypal-on, de lehet nem párosítottam a két számlát, és azért nem tudok eladni. Hogy kell párosítani? Lépésről-lépésre?
2015. júl. 11. 06:37
 9/11 anonim ***** válasza:

Log in to your eBay account.

Click My eBay at the top of the page.

Click the Account tab, then click the PayPal Account link.

Click the Link My PayPal Account button. You will be asked to log in to PayPal to finish linking your accounts.

[link]

2015. júl. 11. 07:13
 10/11 A kérdező kommentje:

Nekem a paypal Account linkre kattintva nincs:Link My PayPal Account!!

[link]

2015. júl. 12. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!