Sok elhagyott (elszórt) pénzt találnak azok akik az utcákat, közterületek takarítják?
Figyelt kérdés
Nyilván nem föltétlenül értékben, hanem inkább darabszámban.
Valamiért én azt gondolom, hogy azok akik kézzel takarítják a közterületeket, (és sasszemük van), biztosan sok eszórt pénzt találnak.
Kíváncsi lennék rá, hogy valóban így van-e.
2015. júl. 8. 11:15
1/2 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkodtam. Láttam már az Erzsébet és Deák teret reggel 5 órakor. Iszonyat mennyiségű szemét mindenhol, reggel fél hétre eltűnik minden, hála a takarítóknak. Na igen, kérdés, hogy a sok részeg mennyi pénzt hagy el, és ha el is hagynak mennyi idő múlva találja meg az első csöves?
Olvastam egyszer egy cikket, hogy a csövik ilyenkor lesben állnak, és amint kiürülnek a bulizós terek hajnalban, egyből elkezdenek kutatni pénz, értékek után. Látok benne realitást.
2/2 anonim válasza:
Hajnalban talán. De napközben a többi járókelő felszedi. Amúgy pénzt találni a bevásárlókocsikban a legkönnyebb. Van aki lusta visszavinni, vagy ha vissza is viszi, benne felejti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!