Érdeklődni szertenék, hogy ismeri-e valaki az Ormosszén Zrt-t? Illetve rendelt-e már valaki tőlük? Megbízható cég? Jó minőségű a szén amit forgalmaznak? Www.Ormosszen.hu
Ormosszén-től a borsó(dara)szénnel autómata kazánnal fűtöttem . Alapvetően jó , de salakos kb. 25-30% a visszamaradó salaktartalom .
De tisztán ég , nem kormol, nem kátrányoz !! Én beleuntam a borzalmasabbnál-borzalmasabb cseh szenekkel kísérletezni (szinte bármilyen cseh szenet Ledviceinek adnak el és saját tapasztalat volt hogy 2 egyforma minőségű szállítmány nem volt !) , ezért rendeltem az Ormosszéntől .
Mennyiségre nem lehet panasz , én zsákos kiszerelésben rendeltem 40x25kg=1T , mindíg 1000Kg felett volt a súly , volt hogy +2(2x25Kg)zsákkal megtoldották raklaponkét :-)
A kazán adagolását kellett feljedd állítanom (mivel ez egy 3600kcal energiatartalmú szén) de a -15C hidegben is teljesen jól szuperált , simán felfűtötte +23C-ra a kétszintes 180nm házat .
Dió szenet is rendeltem 1x (van vegyeskazánom is) , elég nagy darabok is voltak benne, de annak volt portartalma is . A borsó(dara) szenük sokkal tisztább pormentes és sokkal tökéletesebben átég/kiég !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!