Miért bánunk így a munkásainkkal? 68 ezres minimálbér,50 ezres szoba a fővárosban,10 ezres bérlet?
Figyelt kérdés
Miért bánunk így a munkásainkkal?2015. jún. 28. 12:43
1/11 anonim válasza:
Nem bántani akarlak, de szerintem neked súlyos mentális problémáid vannak. Minden kérdésednél elmagyarázzák neked hogyan működik a gazdaság, legalább 10 félé különböző megközelítést láttam, de még sem tudod (vagy akarod?) megérteni.
Egyik válasznál írtad hogy kibuktál az egyetemről az alkohol miatt. Most is iszol még?
2/11 anonim válasza:
nem lehetne, hogy a napi barom kérdés helyett,inkább az osztrák fasírtjaidat forgatod? ...ja, nem lehet, mert onnan is kib×sztak...
3/11 A kérdező kommentje:
hogyan működik a gazdaság? Nyugaton miért lehet megélni melósként is, nálunk meg marad a mamahotel mert még szobát se nagyon lehet bérelni melósként....
hogyan működik?
2015. jún. 28. 12:51
4/11 A kérdező kommentje:
nem nagyon iszok már.
követelem hogy nálunk is lehessen megélni a munkából! Ott szeretnék élni!
2015. jún. 28. 12:51
5/11 anonim válasza:
Igazad van, kérdező.. Így működik nálunk a gazdaság - hogy nyomorult földönfutó a munkás. Nem tudom a megoldást, de embertelen.
6/11 anonim válasza:
Hogy tudjál róla kérdéseket kiírni.
7/11 anonim válasza:
Végezz el egy gazdasági szakot, akkor majd rájössz hogy működik a gazdaság. Addig is tudtommal nem fa vagy, van két lábad, irány külföld.
8/11 anonim válasza:
"Végezz el egy gazdasági szakot, akkor majd rájössz hogy működik a gazdaság. Addig is tudtommal nem fa vagy, van két lábad, irány külföld." kirúgták az egyetemről, mert alkoholista...és az osztrák mekiből is
9/11 A kérdező kommentje:
Jézusom! Itt mindenki ismer?:D
2015. jún. 28. 14:58
10/11 anonim válasza:
Sajnos igen. Te már jelenség vagy ezen az oldalon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!