Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne ezt megoldani?

Hogyan lehetne ezt megoldani?

Figyelt kérdés

Rendelni szeretnék egy nyakláncot az ebay-ről, de bank kártyával lehet csak fizetni, nekem az meg még ugye nincs, és anyumnak mondtam hogy akkor a számlájára felteszünk a pénzemből valamennyit, vagy az egészet, és akkor úgy megrendelem mert akkor az ugye nem az ő pénzük meg stb, de azt mondja hogy nem mert minek, meg mit tudom én mi. Ezt hogyan tudnám megoldani? (A nyaklánc kínából jönne, ingyenes szállítással és $1.89, szóval csak pár forint, de akkor sem egyeznek bele, és nem tudom miért.. szóval nem lehet ezt valahogyan megoldani esetleg?)

válaszokat előre köszönöm!

2015. jún. 26. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:
paypalt feltöltöd utalással és megveszed. Amúgy is, neten CSAK PAYPALLAL fizetünk!
2015. jún. 26. 20:33
 2/8 A kérdező kommentje:
okés, köszi.
2015. jún. 26. 21:33
 3/8 anonim ***** válasza:

"de azt mondja hogy nem mert minek, meg mit tudom én mi. "

Megmondtak neked. xD

2015. jún. 26. 22:22
 4/8 anonim ***** válasza:
66%

"Amúgy is, neten CSAK PAYPALLAL fizetünk!"

Részvényeid vannak a Paypalben? Vagy marketingesként alkalmaznak?

Akkor még megérteném, hogy ezt írtad.

Vagy csak az lehet jó amit te annak gondolsz?

Csak paypallel. Kicsit nézz szét a világban, mert előbb jár már annál, hogy csak egyféleképpen lehet.

És mielőtt azt mondanád, hogy csak így biztonságos! Nem kell lejjebb adni a biztonságból paypal nélkül sem!

2015. jún. 27. 12:43
 5/8 A kérdező kommentje:
4# A kommented nem a kérdésre ad választ.
2015. jún. 27. 13:18
 6/8 A kérdező kommentje:
#3 A tiéd sem. de amúgy ja :D :D
2015. jún. 27. 13:19
 7/8 anonim ***** válasza:
48%

# 4

Kíváncsian várom, hogy melyik az az online fizetési forma, ami biztonságos a vevőre nézve, maximálisan vevőorientált, 1 click solution és elfogadják szinte minden webshopba - ebayen meg gyakorlatilag a rendszer része. Mert a te remek opciódat elfelejtetted megnevezni.

Egy paypal részvényes (istenen, idióta...)

2015. jún. 27. 16:07
 8/8 A kérdező kommentje:

* "IsteneM, idióta...

szóval. most hogy a javítás megvolt, igazat adok a felettem kommentelőnek. :D :D :D am tényleg jó lett volna ha megnevezed a te módszered :) :3 Piece of Shit ^^

2015. jún. 27. 18:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!