Hogyan lehetne ezt megoldani?
Rendelni szeretnék egy nyakláncot az ebay-ről, de bank kártyával lehet csak fizetni, nekem az meg még ugye nincs, és anyumnak mondtam hogy akkor a számlájára felteszünk a pénzemből valamennyit, vagy az egészet, és akkor úgy megrendelem mert akkor az ugye nem az ő pénzük meg stb, de azt mondja hogy nem mert minek, meg mit tudom én mi. Ezt hogyan tudnám megoldani? (A nyaklánc kínából jönne, ingyenes szállítással és $1.89, szóval csak pár forint, de akkor sem egyeznek bele, és nem tudom miért.. szóval nem lehet ezt valahogyan megoldani esetleg?)
válaszokat előre köszönöm!
"de azt mondja hogy nem mert minek, meg mit tudom én mi. "
Megmondtak neked. xD
"Amúgy is, neten CSAK PAYPALLAL fizetünk!"
Részvényeid vannak a Paypalben? Vagy marketingesként alkalmaznak?
Akkor még megérteném, hogy ezt írtad.
Vagy csak az lehet jó amit te annak gondolsz?
Csak paypallel. Kicsit nézz szét a világban, mert előbb jár már annál, hogy csak egyféleképpen lehet.
És mielőtt azt mondanád, hogy csak így biztonságos! Nem kell lejjebb adni a biztonságból paypal nélkül sem!
# 4
Kíváncsian várom, hogy melyik az az online fizetési forma, ami biztonságos a vevőre nézve, maximálisan vevőorientált, 1 click solution és elfogadják szinte minden webshopba - ebayen meg gyakorlatilag a rendszer része. Mert a te remek opciódat elfelejtetted megnevezni.
Egy paypal részvényes (istenen, idióta...)
* "IsteneM, idióta...
szóval. most hogy a javítás megvolt, igazat adok a felettem kommentelőnek. :D :D :D am tényleg jó lett volna ha megnevezed a te módszered :) :3 Piece of Shit ^^
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!