Elbitorolhatják a vidéki házamat, ha ritkán megyek haza? Ha igen, mit tehetek ellene?
eddig 8 év telt el s már mindenki azt mondja, hogy sose járok haza. ezt terjesztik fűnek fának s attól tartok nem csak véletlenül.
ezért tartok valami hasonlótól, igaz még csak félidőnél vagyok.
ha letelik mégegyszer ennyi hogy tudom bizonyítani, hogy voltam otthon?
pl. ha most 15 évnél tartanék hogy tudnám bizonyítani, mi az amit a bíróság elfogad?
Nem, nem félreértesz.
Nem az számít, hogy te mikor voltál vagy nem voltál otthon.
Hanem ha én a te tudtod nélkül beköltözök a lakásodba és te 15 évig engem nem szólítasz fel arra, hogy hagyjam el akkor az enyém lesz.
Az, hogy 10-15-20 évig üresen áll az ingatlan attól még semmi sem fog történni.
Igen ez az ami érdekelne, ilyesmi.
Hogy hogyan kell bizonyítania ill. én mit tehetek ha a gyanú felmerül bennem, h valakinek ez a szándéka.
Nem akkor szeretnék tenni bármit amikor már késő, hanem előtte...
További gond, hogy ha oda megy ajálot levél, ahova nem járok gyakran, meg se kapom, viszont kézbesítettnek tekintendő egy idő után.
Tehát nem tudok jelentkezni ha nem kapok értesítést hogy jelentkeznem kell.
Időnként be kéne menni a hivatalba megkérdezni h nem jelentette e be valaki az igényét? vagy hogy van ez?
és ezt melyik hatósággal kell közölni?
a polgármesteri hivatallal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!