Magyarország szerintetek tárt karokkal vár egy Nyugaton 2,5 évet lenyomott burgerforgató srácot?
Azért a burgerforgatás komoly meló.
Szerintem kiemelkedő fizetéssel fognak kapkodni utánad!
Ha mégsem, akkor még mindig mehetsz napszámosnak...
A 2,5 év nyugati burgerforgatás nagyon jól néz ki itthon az önéletrajzban, szerintem rögtön pályázz topmanageri pozícióra.
Most komolyan, szerinted van jelentősége, hogy itthon dolgoztál a Mekiben vagy Ausztiában, vagy Új-Zélandon?
Több ezer hozzád hasonló van, bárhogy is vesszük. Legfeljebb a nyelvtudásod érhet valamit, ha van.
nálunk volt azért tempó. szerintem Budapesten a legjobb burgerforgatók között lennék..
két műszak között meg előadásokat tartanék arról hogy miért nem vagyunk elég termelékenyek.
Szerintem jobb eséllyel vesznek fel, mintha életedben nem dolgoztál volna ilyen helyen.
Plusz ha nyelvtudásod is van akkor a külföldi vendégeket is ki tudod szolgálni, még forgalmas turisztikai célpontokon is olyan siralmas nyelvtudású emberkéket tudnak néha alkalmazni, percekre megakad a sor, mert a kiscsaj nem érti, mit akar a vevő..
Nos, ha a magyar munkaerő piac nem föltétlenül vár tárt karokkal, OV és hű csatlósai annál inkább.Szükségük van olyanokra, akikkel igazolni tudják, érdemes hazajönni az "átkos" Nyugatról
A mindenit!De ismerős szöveg.Ezt lehetett hallani végig a Rákosi- és Kádár-rendszer alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!