Ha a H&M-bol rendeltem ruhát, akkor azt a boltban ki cserélik masik méretre?
Nem. De a H&M oldalán erről is több információt találhatsz. ;)
HOGYAN KÉRHETEM A TERMÉKEK VISSZAKÜLDÉSÉT?
Ha valamit szeretnél visszaküldeni, kérjük, az alábbi lépésekkel küldd vissza az árut a H&M-nek:
1) Tépd le a Visszaküldési űrlapot, és írd be azt a kódot, amely a legjobban megmagyarázza, hogy miért küldöd vissza a terméket.
2) Helyezd a visszaküldeni kívánt terméke(ke)t és a Visszaküldési űrlapot abba a csomagba/dobozba, amelyben a rendelésed megérkezett. Kérjük, hogy a Visszaküldési űrlapot mindig mellékeld a termékhez.
3) Vedd fel a kapcsolatot a DPD futárszolgálattal a következő telefonszámon: 40 100 373 (helyi díjak érvényesek) hogy átvegyék tőled a csomagot.
4) Amennyiben rendelésed készpénzzel lett fizetve, kérjük, add meg a bankszámlaszámod, hogy az esetleges visszautalást lehetővé tegyük. Az adatokat megadhatod a hm.com – Az én H&M-em – Bankszámla és kártyák menü alatt.
5) Mindenképpen tartsd meg a visszaküldési űrlap felső részét, vagy jegyezd fel a megrendelés számát arra az esetre, ha később kapcsolatba kellene lépned az Ügyfélszolgálattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!