Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha a H&M-bol rendeltem ruhát,...

Ha a H&M-bol rendeltem ruhát, akkor azt a boltban ki cserélik masik méretre?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy, ha a boltban veszünk, akkor 30nap határidővel es eredeti blokkal egyutt kicserélik. De a rendelésnél nem kaptam blokkot. Kellett volna egyaltalan? Vagy igy hogy lehet ki cserelni?

2015. jún. 24. 16:31
 1/1 anonim válasza:

Nem. De a H&M oldalán erről is több információt találhatsz. ;)

HOGYAN KÉRHETEM A TERMÉKEK VISSZAKÜLDÉSÉT?

Ha valamit szeretnél visszaküldeni, kérjük, az alábbi lépésekkel küldd vissza az árut a H&M-nek:

1) Tépd le a Visszaküldési űrlapot, és írd be azt a kódot, amely a legjobban megmagyarázza, hogy miért küldöd vissza a terméket.

2) Helyezd a visszaküldeni kívánt terméke(ke)t és a Visszaküldési űrlapot abba a csomagba/dobozba, amelyben a rendelésed megérkezett. Kérjük, hogy a Visszaküldési űrlapot mindig mellékeld a termékhez.

3) Vedd fel a kapcsolatot a DPD futárszolgálattal a következő telefonszámon: 40 100 373 (helyi díjak érvényesek) hogy átvegyék tőled a csomagot.

4) Amennyiben rendelésed készpénzzel lett fizetve, kérjük, add meg a bankszámlaszámod, hogy az esetleges visszautalást lehetővé tegyük. Az adatokat megadhatod a hm.com – Az én H&M-em – Bankszámla és kártyák menü alatt.

5) Mindenképpen tartsd meg a visszaküldési űrlap felső részét, vagy jegyezd fel a megrendelés számát arra az esetre, ha később kapcsolatba kellene lépned az Ügyfélszolgálattal.

2015. júl. 4. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!