A Tescoban rámtukmáltak egy vásálókártyát, ami mögött a Budapest Bank lapul. Hogyan tudom ezt az egészet leállítani? Kártya még nem érkezett meg. Nem akarok áruhitelt, csak a lakcímváltozást akartam bejelenteni. Mit tegyek?
Lakcímváltozást a TESCO ban?
Szerintem az áruhitel onnantól él hogy fel is használod, vagyis no para van időd kideríteni hogy tudod lemondani.
,esetleg érdemes lenne ott érdeklődni ahol rád tukmálták. Bármilyen papírt kaptál?
Nem is értelek... Kinek akartál lakcímváltozást bejelenteni? A vásárlói kártyát az áruház előterében tukmálják, nem a vevőszolgálaton...
Amúgy meg a kártyát aktiválni kell miután megkapod, addig nem él. Ha nem aktiválod akkor annyi volt, semmi sem történik, nincs díja és nincs költsége sem.
Annak idején (évekkel ezelőtt) én azért hagytam, hogy "rámtukmálják" a vásárlói kártyát, mert ezzel egyidőben jóváírtak nekem 1.000.- clubcard pontot. Végülis ez ingyen ezer forint. Ezért, hagytam, hogy elkészítsék.
Soha nem használtam, és nem is fogom.
Nem történt semmi, ne aggódj. Nem is zaklattak hogy miért nem használom, semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!