Csomagot átveszem, később kérhetik, hogy fizessek érte?
Figyelt kérdés
Neten véletlen rendeltem valamit(nem tudom hogy küldte el a megrendelést), viszont azt állítottam be, hogy banki átutalással fizetek. Fizetés nem történt meg, gondoltam úgyse küldik ki addig. Ma érkezett egy e-mail, hogy csomagot adtak fel, holnap jön, utánvét 0 ft. Ha átveszem és nem kérnek érte pénzt, később kérhetnek még arra hivatkozva, hogy márpedig át lett véve a csomag?2015. jún. 23. 22:30
1/6 anonim válasza:
Ha átveszed, természetesen követelni fogják a pénzt. Valószínűleg a csomagban van benne egy átutalásos számla (bár ez annyira manapság nem jellemző). De akkor lehet hogy nem előre utalásról van szó, csupán utalásról.
2/6 anonim válasza:
Persze, ott lesz az átutalásos számla a csomagban. Ez manapság, amikor mindenki csak lop nem igazán jellemző, de régebben nagyon is jellemző volt.
Jelezd nekik, hogy meggondoltad magad és ne vedd át a csomagot, máskor pedig legyél körültekintőbb.
3/6 A kérdező kommentje:
Csomag megérkezett, lakótársam átvette, mert pont lementem a boltba. Számla sehol.
2015. jún. 24. 14:58
4/6 anonim válasza:
Megkérdezhetem,hogy mit vettél?Nem muszáj leírnod csak kíváncsi vagyok.
5/6 anonim válasza:
Lehet kiküldték e-mailben vagy letöltheted a weblapról. Már léteznek digitális számlák is.
Mindenesetre ne ezen agyalj, inkább legyen gerinced és jelezd a boltnak, hogy hiba csúszott a logisztikába és küldjenek egy futárt a cuccukért, ha kell nekik.
Sokkal jobb ez, mint később kellemetlen levelek miatt izgulni, amit mondjuk egy végrehajtótól kapsz...
6/6 A kérdező kommentje:
Egy pólót.
2015. jún. 24. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!