Postán csomagot utánvétellel hogy lehet küldeni, hogy nekem semmit ne kelljen fizetni?
Figyelt kérdés
Budapestről szeretnék,egy 3.5kilós csomagot,Debrecenbe küldeni.A csomagért kerek 20ezret kell kapjak.Utánvétellel küldöm.Ebben az esetben kell nekem valamit fizetni?illetve mennyik lesznek összesen a pluszköltségek?valaki el tudná mondani nekem nagyon leegyszerűsítve analfabéta módon?:D2015. jún. 4. 16:00
1/5 anonim válasza:
Analfabéta mód:
Bemész a postára, megmérik a csomagodat és megmondják mennyi lenne a feladási díj utánvéttel. Ez után ezt az összeget hozzáadod az utánvét összegéhez (tehát a 20ehez) és úgy adod fel.
B verzió, hogy fel lehet adni csomagot úgy is, hogy a címzett fizet. Ez esetben semmit nem kell fizetni, viszont kb. 3x annyiba kerül.
Mindkét esetben igaz, hogyha a vevő nem veszi át akkor csak akkor adja vissza a csomagot ha kifizeted az oda-vissza fuvardíjat.
2/5 A kérdező kommentje:
de akkor az első és a második ugyanaz amit írtál,mert mitudomén lesz 2ezer a díj akkor aki átveszi ő fogja fizetni aztis tehát 22ezret fizet.mindent a címzett fog fizetni
2015. jún. 4. 16:13
3/5 anonim válasza:
nem ugyan az, mert a 2. esetben nem 2e a feladási díj, hanem 6e mondjuk.
4/5 A kérdező kommentje:
aha tehát akkor az elsőt választom akkor ráirom h plusz 2ezer.tehát 20+2 és ennyi,aki átveszi 22őt fizet?
2015. jún. 4. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!