Utánvétellel küldenék csomagot, mit kell majd kitölteni?
Figyelt kérdés
Pontosabban a netről rendeltem valamit egy oldalon, postai utánvétellel fog megjönni. Azt mondta az eladó hogy adjam meg az adatokat, hogy tudja feladni a csomagot. De pontosan mely adatok kellenek ? Még sosem rendeltem utánvéttel. Telefonszámot is kell megadni ?2015. febr. 13. 14:25
1/4 anonim válasza:
teljes név
város
utca, házszám
irányítószám
pontosan úgy, mint egy levél esetében
semmi különleges adat nem kell ahhoz, hogy egy utánvételt le lehessen bonyolítani
az már a feladó felelőssége, hogy a saját címét vagy számlaszámát jól megadja a pénz megkapása érdekében
2/4 A kérdező kommentje:
Én nem feladó vagyok, hanem nekem küldik a csomagot. Csak monta a feladó, hogy adjam meg az adatokat, hogy hova küldje a csomagot.
2015. febr. 13. 14:43
3/4 anonim válasza:
értettem a kérdést, és aszerint válaszoltam
még egyszer mondom: csak a neved és a teljes címed kell
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor a telószámom nem kell ? Mert egyszer rendeltem utánvéttel, de akkor egy üzletből és ott kellet a telószám.
2015. febr. 13. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!