Te it tennél ha a forex brókered így átverne? (IronFx)
Számlát nyitottam az IronFx-nél. Aztán meggondoltam magam és indítottam egy hazautalást 2015 március elején.
Azóta sem jön az a pénz, számtalan reklamáció ellenére sem, már több, mint negyed éve. Mindjárt július...
A felügyeleti szervek kb. tojnak a panaszokra. Nem marad más, mint a nyilvánosság.
Ehhez kérek reális ötleteket, lehet gerilla marketing is. Hol, mi módon tudnám a lehető legszélesebb körben nyilvánosság elé tárni, hogy mi történik.
(nem volt kereskedés a számlán, tehát logikailag kizárt, hogy én lennék a kínai bónuszcsaló. Ezzel a szöveggel hárítják a kellemetlen kérdéseket, mikor csak arról van szó, hogy nem akarnak, vagy nem tudnak kifizatni.)
Normál számla.
Ha "micro" számlád van akkor még van esélyed, hogy visszakapod. Ezzel fedezik magukat, hogy folyamatos a kifizetés.
Mai hír, hogy bezárnak Németországban, Olaszországban, Oroszországban és Új-Zélandon.
Látszatfenntartás van.
Nem sok esélyed van, sajnos :(
A ciprusi felügyelet (CySEC) nevű gittegylet semmit sem fog csinálni, ez borítékolható. Ugyanígy az MNB sem.
Sajnos ez egy tanulópénz, legjobb ha így fogod fel.
ÉS KÉRLEK, MONDD EL minél több embernek, minél több fórumon, hogy mennyit ér a ciprusi felügyelet, és hogy a forex az egy rohadt nagy átverés!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!