50 milliobol mekkora tarsashazat lehetne epiteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, azt szeretnem kerdezni, hogy 50 milliobol hany lakasos tarsashazat lehetne epiteni? Normal ketszoban 50nm koruli lakasokra gondoltam. Sajnos nem talaltam sehol ajanlatot, hogy milyen nm aron epitenek vallalkozok.
Szoval aki ismeri kicsit az ipart, 50 milliobol kb hany ilyen szerkezetkesz lakas jonne ki? Tudom, hogy sokmindentol fugg meg minden, de megis tudnal segiteni, hogy kb mennyi jonne ki?
2015. jún. 21. 16:21
1/1 anonim válasza:
150-250ezer nm2-ként az építési költség.
Illetve nyilván az építési terület sem olcsó, már ha olyan helyen szeretnék építeni ahol aztán lenne is rá vevő.
Viszonylag kevés új ház épül, nem véletlenül. Amíg volt rajta profit építettek ezerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!