Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megszeretném tanulni a tőzsdéz...

Megszeretném tanulni a tőzsdézést, és már gyakorolni is szeretném, Debrecenbe hol tudnék 10. 000 forinttal short pozíciót nyitni a daxra? Hova kellene bemennem?

Figyelt kérdés
Sokat olvastam már a tőzsdézésről, de annyit sem tudok, hol kell venni részvényt :D, de halotam valakitől olyat, hogy egy céget igazából akkor ismerünk meg ha van részvényünk benne szerintem ez nagyon igaz lehet, ezért is akarok tapasztalatlanul belem enni

2015. jún. 20. 15:34
 1/8 anonim ***** válasza:
65%

Jezus szive, segits... Kiskorukent (mert 15-nel nem lehetsz idosebb) semmifele tozsden nem vehetsz reszt.

Reszvenyeket csak brokeren keresztul vasarolhatsz, de ha igy beesel valahova, hogy te 10e forinttal akarsz tozsdezni, kinevetnek es visszakuldenek legozni.

2015. jún. 20. 15:55
 2/8 anonim ***** válasza:
38%
Ha egy céget ismerünk, akkor kell a részvénytét megvenni és nem fordítva.
2015. jún. 20. 16:13
 3/8 anonim ***** válasza:
39%
Inkább Minecraftozz még pár évet, nyugi, nem ezzel fogod kipótolni a zsebpénzed.
2015. jún. 20. 16:37
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Még nem olvastál eleget...
2015. jún. 20. 17:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Mégis bejött volna a tippem nagyokosak!
2015. júl. 6. 16:59
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
Várj kitalálom. Fogadjunk demó számlán játék pénzel kaszáltál egy nagyot. De ki kell hogy ábrándítsalak, az csak az etetés része a dolognak...
2015. júl. 6. 17:01
 7/8 anonim ***** válasza:

A kérdés óta a leghektikusabb a Dax az utóbbi időkben, elég esélyes, hogy a kezdeti növekedésnél, vagy a mostani ad-hoc tőzsderángató kommunikációknál buktál volna, a görög eredményre való tipp esetleg eredményre vezetett volna, ha tétlen vagy addig, amíg nincs görög népszavazás, amit ugyebár senki sem tudott előre.

2015. júl. 6. 21:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Meg nem értem miért vagytok kiadva, tőkeáttétellel kis pénzel csak lehet valahol ilyen ügyleteket kötni
2015. júl. 8. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!