Megszeretném tanulni a tőzsdézést, és már gyakorolni is szeretném, Debrecenbe hol tudnék 10. 000 forinttal short pozíciót nyitni a daxra? Hova kellene bemennem?
Figyelt kérdés
Sokat olvastam már a tőzsdézésről, de annyit sem tudok, hol kell venni részvényt :D, de halotam valakitől olyat, hogy egy céget igazából akkor ismerünk meg ha van részvényünk benne szerintem ez nagyon igaz lehet, ezért is akarok tapasztalatlanul belem enni2015. jún. 20. 15:34
1/8 anonim válasza:
Jezus szive, segits... Kiskorukent (mert 15-nel nem lehetsz idosebb) semmifele tozsden nem vehetsz reszt.
Reszvenyeket csak brokeren keresztul vasarolhatsz, de ha igy beesel valahova, hogy te 10e forinttal akarsz tozsdezni, kinevetnek es visszakuldenek legozni.
2/8 anonim válasza:
Ha egy céget ismerünk, akkor kell a részvénytét megvenni és nem fordítva.
3/8 anonim válasza:
Inkább Minecraftozz még pár évet, nyugi, nem ezzel fogod kipótolni a zsebpénzed.
5/8 A kérdező kommentje:
Mégis bejött volna a tippem nagyokosak!
2015. júl. 6. 16:59
6/8 anonim válasza:
Várj kitalálom. Fogadjunk demó számlán játék pénzel kaszáltál egy nagyot. De ki kell hogy ábrándítsalak, az csak az etetés része a dolognak...
7/8 anonim válasza:
A kérdés óta a leghektikusabb a Dax az utóbbi időkben, elég esélyes, hogy a kezdeti növekedésnél, vagy a mostani ad-hoc tőzsderángató kommunikációknál buktál volna, a görög eredményre való tipp esetleg eredményre vezetett volna, ha tétlen vagy addig, amíg nincs görög népszavazás, amit ugyebár senki sem tudott előre.
8/8 A kérdező kommentje:
Meg nem értem miért vagytok kiadva, tőkeáttétellel kis pénzel csak lehet valahol ilyen ügyleteket kötni
2015. júl. 8. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!