Teljes vételár visszafizetése pozitív visszajelzésért. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy eBay eladó küldött egy használhatatlan, ragasztós, foszladozó terméket. Írtam neki üzenetet. Az elején a termék árának 25%-át ajánlotta fel, de én kértem a teljes visszatérítést, amire ezt a választ kaptam:
Kedves vevő,
Köszönöm a levelet, mi lenne, ha a teljes vételárat viszaküldenénk, és Ön ad egy pozitív visszajelzést? Egyetért ezzel?
2015. jún. 19. 07:40
1/4 anonim 

válasza:

Én korrektnek tartanám, ugyanis legalább a kifogást kezelte a vételár teljes visszafizetésével.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor adjak pozitívat? És ha mások az én értékelésem alapján fognak vásárolni, és ők is selejtet kapnak? Egyébként ebben a hónapban kapott az eladó több mint 100 negatív visszajelzést.
2015. jún. 19. 08:40
3/4 anonim 

válasza:

Hát igen, ha azt írod, hogy minden rendben ment, akkor mások becsapásának biztosítasz hátszelet, akik talán nem küldik vissza, ergó hozzájárulsz mások lehúzásához.
Nem, fizesse csak vissza az egészet, és örüljön, ha nem kap visszajelzést.
4/4 anonim 

válasza:

Miért ne lehetne ezért pozitívat adni? Kb. így:
A termék hibás / rossz minőségű volt de az eladó a jelzésemre visszautalta annak vételárát. Puff, pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!