Állásinterjú tippek?
Jövőhéten megyek állásinterjúra, életemben először. Semmi komoly, adatrögzítés pár hónapig.
1. Mit vegyek fel állásinterjúra? (srác vagyok)
2. Miket szoktak kérdezni?
3. Mit kell vinni? (iratok, dokumentumok(?))
- tökminbegy mit veszel fel, úgyse vesznek fel téged
- kérdezni olyat szoktak, hogy miért nem tud kínaiul, miért csak egy diplomája van, miért nem dolgozik.
- önéletrajzot, azt kell vinni, bár az egész csak lehúzás, mert hiába nem vesznek fel (meg sem fontolják), a cuccot nem adják vissza, nem fizetik ki.
Az első válasza "érdekes".
Hogy miben mész az cég és munkakör-függő. Sztem egy adatrögítési melóra nem kell öltönyben menned, veszel fel inget aztán jólvan.
Ha önéletrajzot küldtél a jelentkezéssel, és nem mondták,h vigyél be magaddal, akk sztem nem kell, mert kitudják nyomtatni maguknak.
Kérdések közül meg gondolom a "tipikus" interjú kérdések. Mutatkozz be, mit tudsz a cégről, miért jelentkeztél oda, miért szeretnéd ott azt csinálni, milyen terveid vannak a jövőre, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!