Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek megéri hazamenekül...

Szerintetek megéri hazamenekülni Magyarországra?

Figyelt kérdés
munkanélküli lettem Nyugaton(Ausztria), kezd elegem lenni belőle hogy nincs munkám. Nem értek semmihez, mi vár otthon?
2015. jún. 15. 16:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy netre még van pénzed...
2015. jún. 15. 18:34
 22/26 A kérdező kommentje:
2,5 évet dolgoztam, van azért megtakarításom + adnak segélyt. Szóval netezni tudok még...de lassan összeomlik az életem...valamit ki kéne találni
2015. jún. 15. 18:36
 23/26 anonim ***** válasza:
Te életed már ott összeomlott, amikor elkezdtél sírni egy noname oldalon. Persze ha ezek fizetett postok, akkor máker vagy.
2015. jún. 15. 20:28
 24/26 anonim ***** válasza:

Hagyjátok már az egyetemet, tleg azt hiszitek ,hogy azzal annyira kolbászból van a kerítés?

Különben se való mindenkinek.

Kérdező, egy szakma kell neked, szakmunkásként kint is megélhetsz ha keresett szakmáról van szó, pl hegesztő, cnc-s, persze érteni is kell tényleg.

2015. jún. 15. 21:23
 25/26 A kérdező kommentje:

ezek a szakmák nem érdekelnek túlságosan..

ami pl érdekelne az a pék szakma..

tudom hogy nincs benne pénz, meg kb minimálbérért fogok ugyanúgy dolgozni de vonz a kenyérsütés.

2015. jún. 15. 21:41
 26/26 anonim ***** válasza:

Egy hete még azt kérdezgetted, hogy megéri-e kimenekülni külföldre állást keresni.

Eltelt egy hét és új kérdésed már a hazamenekülésről szól :)

Peky nem rokonod véletlenül?

2015. jún. 18. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!