Lehetséges így lakást vásárolni?
Jelenleg albérletben lakunk. A tulaj eladnà a lakást 8 millió forintért. Ha az adásvételi szerződésben 10 millió forint szerepel, akkor a bank adna 8 millió hitelt, mert 20% önerő kell. Lehetséges ez így?
Jelenleg rakunk 60000 lakáskasszát, ha lejár, akkor azt beletörlesszük a hitelbe.
Nagyon szeretünk itt lakni, és azért gondolkodtunk ezen a megoldáson.
Az előző lakast a volt ferjemmel vettük és amikor elváltunk akkor eladtuk és visszafizettük.
Na de mindegy is.
Majd a vokt anyósom megkérdezem, hogy mennyire becsülik fel, mert ő ingatlan értékbecslő.
Köszi a választ.
Mi másfél hónapja vettünk ingatlant. Nekünk a bankban be kellett mutatni, a 30%-os önerőt. A férjem számláján ott volt, és ezt kérték, hogy látható, valós pénz legyen.
Szerintem menjetek be a bankba és kérdezzetek rá, hogy milyen módon várják el az önerő bemutatását.
ok köszönöm a választ.
A volt férjem felesége az otp-ben dolgozik, este meg fogom kérdezni.
Én ugy tudom nem te találod ki mennyit ér a lakàs. Ha igy lenne mindenki könnyedén trükközhetne ezzel.
Masreszt a 2 millat se tudom hogyan akarod bemutatni?
Miert nem varod meg az LTP lefutását? Akkor abbol lesz önerő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!